Favo FridayHET IS...

Favo Friday #16

geschreven door Marit april 7, 2017 6 Comments

Goede morgennnnn en welkom bij een nieuw weekoverzicht! Ik ga weer terugblikken op mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 31 maart t/m donderdag 6 april). Kijk je mee?!


De vrijdag begon super vroeg, maar wel met pannenkoeken! Hierdoor begint je dag toch sowieso al goed? Recept vind je hier.


Samen met deze krullenbol stapte ik even later het vliegtuig in richting Glasgow! Een vriendinnetje opzoeken die hier werkt!


Glasgow was zoveel mooier dan we hadden gedacht! Wandelend door het park kwamen we uit op de University. Wat een prachtige (Harry Potter) school he?!


En het weer was ook veel mooier dan verwacht! BIERRRR!


Zaterdag begonnen we onze dage met een large smoothie. Tijd voor some serious shopping!


Zo fijn om een heel weekend samen te spenderen en helemaal bij te kletsen. Onder het genot van veel en goed eten. Zo ook deze hamburgers op de zaterdagavond.


Zondag was mijn laatste dag in Glasgow. We hadden spontaan besloten om alle drie een piercing in het oor te nemen, als aandenken. Dit was net voor het zetten, alle drie een beetje zenuwachtig, haha.


We sloten ons avontuur af op het terras. Lunchen met toast met avocado en poached eggs. Wat een heer-lijk weekend.


Ja, ik raad Glasgow zeker aan voor een weekendje weg! Zelf vond ik het wel wat weg hebben van London qua uiterlijk en mensen. Alleen dat Schotse accent is wel even wennen!


Maandag daagde ik jullie uit om stappen te maken #stapril. Zo leuk om al jullie reacties te zien en motiverend om tussenstanden door te krijgen.


Maandagavond had ik eindelijk weer een avondje samen met Tom. Ik maakte deze tortilla bowls (recept).


Dinsdagochtend deed ik mijn tweede training op de (sportschool)fiets. Eind deze maand ga ik samen met mijn familie naar Frankrijk om de Mont Ventoux te beklimmen. Super veel zin in, maar er moet nog wel even wat gebeuren! Zo’n training is trouwens super zwaar en ZWETEN!


Ook mijn carrot mugcake stond deze week weer op het menu. Ik hou zo van deze combinatie! Groente in de ochtend, het is zo makkelijk!


Na veel vragen, eindelijk het recept van de smoothiebowl geplaatst! Heb jij ‘m al gemaakt?


Het maken van een Tony’s taart stond al lang op de planning samen met een jongere van mijn werk, woensdag was het eindelijk zover! Dit is toch HEAVEN?! En ja, het smaakte echt zo goed zoals het eruit ziet.

Donderdag zat ik al vroeg in de trein richting Amsterdam, want ik had een event van Primark. Express wat eerder weggegaan, zodat ik lekker kon ontbijten in Amsterdam! Ik ging naar The Breakfast Club en ging uiteraard voor de pannenkoeken. Ontbijten in je eentje, love it. Herkenbaar?


Daarna was het tijd voor het laatste Primark event van onze samenwerking. We gingen boulderen (had ik ook nog nooit van gehoord). Klimmen en klauteren dus! Tof om eens iets anders te doen. Was super gezellig met o.a. deze chicks. Later meer hierover!

Dat was het dan alweer! Dit is een beetje mijn (foto) dagboekje, maar ik vind het ook wel heel leuk om te weten wat jouw favoriete moment uit de afgelopen week was, DUS TELL ME!

Happy Friday ♥

6 Comments

Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl april 7, 2017 at 18:50

Glasgow ziet er tof uit! Ik heb stapril gefaald, zoveel gewerkt dat ik het echt niet haalde helaas.. Morgen wandelen om toch een beetje mee te kunnen doen 🙂

Antwoord
Marit april 10, 2017 at 14:45

Voor jou een nieuwe kans deze week! Check mijn nieuwe blog voor wat tips.

Antwoord
Ingrid april 8, 2017 at 20:14

Ooit in Edinburgh geweest, ook zeker een aanrader!!!
Boulderen vind ik een ideaal ‘uitje’ om samen met m’n broertje te doen 🙂

Antwoord
Marit april 10, 2017 at 14:43

Lijkt me ook erg mooi! Is ook een uitje, leuk!

Antwoord
Anouk april 13, 2017 at 22:48

Hi Marit! Ik volg je blog al een tijdje en ik wil even zeggen dat je een grote inspiratiebron bent voor mij! Met je tips voor fitness, hardlopen, de lekkere recepten die elke keer weer voorbij komen etc. Als laatste wil ik nog kwijt dat ik je echt onwijs mooi en knap vind, je hebt een hele leuke uitstraling! 🙂 Nog 1 kleine vraag, wat is het recept voor de Tony’s taart? Wil wat lekkers maken voor Pasen, dat is de goede gelegenheid om een keer wat ongezonds te eten toch haha! Liefs van Anouk

Antwoord
Marit april 14, 2017 at 09:00

Hey Anouk, jeetje wat een lief berichtje zeg, dankjewel! Het recept van de Tony’s taart kun je gewoon op internet zoeken! Ik heb echt van alles wat gedaan, haha. Voor Pasen kun je ook de chocoladetaart met paaseitjes maken, recept staat op mijn blog 😉 Fijn Pasen!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram