Favo FridayHET IS...

Favo Friday #159

geschreven door Marit november 13, 2020 0 comments
Favo Friday

Sinds de vorige Favo Friday heb ik voornamelijk in quarantaine gezeten en dan denk je: dan heb je vast niet veel te delen. Niets is minder waar 😉 Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 6 t/m donderdag 12 november)?

Favo Friday #159

Vrijdag reed ik naar Kelly in Groningen om elkaar te helpen met een samenwerking, te wandelen en onszelf te trakteren op een heerlijke lunch van Mahalo. En ja, dit is ook het moment geweest waarom ik nu quarantaine zit. Kelly kreeg namelijk vrijdagnacht klachten en heeft zich direct laten testen: positief. Dat betekende dat ik zondag te horen kreeg dat ik in quarantaine moest, maar er waren vooral wat zorgen voor Kelly, want zij is zwanger. Gelukkig gaat het inmiddels stukken beter met haar, maar het was wel even schrikken en vooral omdat je denkt zo voorzichtig te zijn, maar toch niet voorzichtig genoeg.

Deze foto maakte ik in de lift na het boodschappen doen (ik was hier nog niet in quarantaine). Ik moest even verwerken dat ik niet meer om mijn ID word gevraagd wanneer ik alcohol koop. Vooral sinds het dragen van een mondkapje ben ik niet meer gevraagd!

Favo Friday #159

Zaterdag heb ik dus, heel ontzettend, nog heerlijk genoten van een prachtige herfstdag! Wauw!

Favo Friday #159

Als verjaardagscadeau kreeg ik het spelletje “keer op keer” en wat is dit leuk! Vergelijkbaar met Qwixx, maar weer even wat anders!

Favo Friday #159

Tom en ik bestellen eigenlijk nooit iets, maar na het telefoontje van GGD vonden we dat dit erbij hoorde: pizza bestellen! We hadden de vegan shoarma & Califorian veggie pizza (New York). Heerlijk!

Favo Friday #159

Wanneer je dan te horen krijgt dat je in contact bent geweest met iemand die positief getest is, denk je bij alles dat je het ook hebt. Ik had sinds zaterdag last van mijn keel, was moe en nieste vaker dan “normaal”. Maandag dus maar even een test gedaan, gelukkig kreeg ik dinsdag een negatieve uitslag binnen. Sluit niet uit dat ik het alsnog kan krijgen, daarom blijven wij beide binnen t/m maandag.

Favo Friday #159

En precies sinds maandag staat Love Island USA op Videoland. Elke dag een nieuwe aflevering: perfect vermaak!

Totaal niet vermakelijk, maar heel indrukwekkend vind ik de vierdelige documentaire-serie “Verdoofd”. Afgelopen maandag kwam de derde aflevering op tv (ned 3) wat ik dinsdag ging terugkijken. Ik moet daar echt voor zitten en het zeker niet voor bedtijd kijken, want je moet het daarna echt even verwerken. Ontzettend heftig, eenzaam en verdrietig om te zien. Er worden vier mensen gevolgd die vol in hun verslaving zitten. Ik heb een jaar in de verslavingszorg stage gelopen en ben daar wel mijn naïviteit omtrent verslavingen verloren, toch blijft het iets heel ongrijpbaars, onvoorstelbaars en heftigs. Vooral zo’n bizarre gedachte dat zoveel mensen hier op dit moment middenin zitten. Maandag de laatste aflevering. Kijk jij het ook?

Favo Friday #159

Kijk hier word ik dan weer ontzettend door opgevrolijkt: lekker, kleurrijk en gezond eten. Omdat onze koelkast dinsdag vrijwel leeg was, bestelden we lunch bij By Kees: wortel-gembersapjes, een salade bowl en een bietenburger. Mmmmmm!

Favo Friday #159

Koelkast weer gevuld! Boodschappen thuis laten bezorgen kon niet door de drukte (op de app), dus ik heb voor het eerst boodschappen besteld en toen opgehaald via een pick-up point. Super handig voor deze keer! Vooral omdat ik altijd mijn bonus-kaart gebruik en hierdoor kon zien wat ik de afgelopen tijden heb gekocht. Hiermee houden we het t/m maandag wel vol denk ik!

Favo Friday #159

Kan zo genieten van ons appartementje! Die heerlijke ochtendzonnetje die zo op ons fijne hoekje schijnt…

Duidelijk niet een foto van afgelopen week, maar wel een mooi moment om te vertellen dat ik sinds deze week officieel een samenwerking met My Protein heb! Na vijf fijne jaren met Body & Fit kwamen er in maart abrupt nieuwe plannen, wat niet bij mij paste en waardoor we de samenwerking hebben beëindigd. Na een tijdje zoeken, experimenteren én jullie feedback kwam My Protein op mijn pad en nu mag ik me trots ambassadeur noemen! Dit betekent dat je met kortingscode FITWITHMARIT altijd 36% korting (soms zelfs meer, dat laat ik dan weten) krijgt op je bestelling. Ik heb al heel wat mogen proeven en zal snel mijn bevindingen en aanraders met jullie delen!

Favo Friday

Ik heb al eens een blog gedeeld waarin ik veel van de eiwitrepen van My Protein review, maar ik heb nu een nieuwe favoriet (naast de Vegan Carb Crusher), “Oat Bakes” in chocolate chip smaak. Super lekker tussendoortje!

Favo Friday

Zoals ik afgelopen maandag schreef, wil ik heel graag een voedingsproduct op de markt brengen. Nu ben ik daar al een tijdje mee bezig en heb ik het best duidelijk voor ogen, toch loop ik steeds vast met vooral wetgeving etc. Ik heb dus hulp durven vragen en ik ben inmiddels met een aantal mensen in contact die hopelijk heel waardevol gaan zijn in dit proces!

Favo Friday

Ondanks dat we afgelopen week voornamelijk in quarantaine zaten, was het een goede week! Elke dag begonnen met beweging, een nieuw rubriek op mijn blog eindelijk vormgegeven (morgen online), uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek volgende week en stappen gezet voor het voedinsgproduct. Daarnaast is ons appartementje brandschoon en hebben we de koelkast vol lekkere baksels staan. Ready for the weekend!

Vertel! Hoe was jouw week?

Happy Friday! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogs