Favo FridayHET IS...

Favo Friday #158

geschreven door Marit november 6, 2020 0 comments
Favo Friday #158

Deze week vierde ik mijn 30ste verjaardag(!), genoot ik van het schaatsen op tv en verfde ik een aantal oude meubels zwart… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (30 oktober t/m 5 november)?

Favo Friday #158

Elke dag maak ik een lijstje met mijn to do’s voor de dag. Naast dat ik bezig ben met mijn blog en een side project ben ik op zoek naar werk in de zorg. Er zijn al een aantal sollicitaties de deur uit en ik ben ook al op gesprek geweest, maar ik ben nog niet het juiste tegen gekomen. Wel leuk om mee bezig te zijn!

Favo Friday #158

Hier keek ik zo naar uit: schaatsen op tv! Heerlijk!

Kwam mijn moeder ook nog appeltaart en pompoensoep langs brengen, mijn dag kon niet meer stuk!

Favo Friday #158

Met schaatsen op de achtergrond ging ik bezig met project ladekastje en eettafel-bank. Alles zwart! Vinden wij heel mooi staan bij ons.

Favo Friday #158

Fiets voor een prikkie op marktplaats gekocht…

Favo Friday #158

…ook die wilde ik zwart! Met een donkergroene mand. Blij mee!

Favo Friday #158

Spontaan bedacht ik om cinnamon rolls te gaan maken en wow, NIET NORMAAL lekker! Ik ben gelijk naar mijn ouders (waar Tom aan het klussen was) gefietst, omdat ik dit met ze moest delen. Hemels! En echt super makkelijk (recept van Jenny). Aanrader!

Favo Friday #158

En toen was het dinsdag 3 november… mijn 30ste verjaardag! Ik werd al vroeg heel lief verrast met een “ontbijt” op bed.

Favo Friday #158

Al snel ging ik de deur uit, want ik wilde mijn 30ste verjaardag beginnen met een duurloop van 30 kilometer (#roadto3030)! Ik zou alleen beginnen en mijn moeder zou me op een gegeven moment tegemoet fietsen. Ik had een prachtige route uitgezocht (wat ik vroeger naar school fietste) en het was prachtig weer. Na 12 kilometer dook opeens Kelly uit de bosjes! Een kilometer later haalde Tom mij met de auto (met memo’s van familie en vrienden op de speaker) in en in Aldeboarn (het dorp waar ik opgegroeid ben) kwam ik deze spandoek tegen! Net over de helft, vlakbij het huis waar we tot mijn 20e hebben gewoond, stonden mijn ouders, Tom en Kelly. Echt zo’n verrassing en zo bijzonder! Dit gaf me zoveel energie!

Favo Friday #158

I DID IT!!! 30 kilometer INTENS genoten van de route, de verrassingen en het heerlijk herfstzonnetje. Het ging echt heel goed. Mijn tempo ging steeds een beetje sneller, zonder dat ik het echt door had (mijn moeder fietste de tweede helft mee, wat echt een fijne afleiding was). De laatste paar kilometers waren zwaar, maar daardoor ook juist mooi. Ik was trots, blij en voelde me vooral heeeeel erg jarig! Bedankt iedereen!

Favo Friday #158

Na de finishlijn stond deze heeeeerlijke kruidnoten cheesecake met dulce de leche op ons te wachten. Het liefst had ik jullie natuurlijk allemaal een flinke punt laten proeven, maar door de Coronette kan dat helaas niet 😉 Daarom heb ik het recept uitgeschreven, zodat je het lekker zelf kunt maken!

Favo Friday #158

De rest van de dag genoot ik van alle lieve berichtjes, cadeautjes, taart, mijn zware benen en het gezelschap van Tom en mijn familie. Vorig jaar vierden Tom, mijn zusje en ik mijn verjaardag op de Filipijnen, nu gezellig met z’n vijven aan tafel. En dan wordt er (bijna) altijd patat gehaald! GENIETEN!

Favo Friday #158

De dagen na de 30 kilometer run deed ik het rustig aan op sportgebied. Wel even lekker wandelen met dit prachtige weer!

En verse sapjes halen bij By Kees. Zo gek om dit helemaal stil en leeg te zien.

Favo Friday #158

Klaar met hardlopen ben ik na die 30 kilometer zeker nog niet, ik ga namelijk mijn eerste virtuele event doen! Samen met twee anderen loop ik op 11 november een marathon in estafette vorm. Hoe en wat? Dat leg ik je uit in deze blog.

Favo Friday #158

Ondanks dat ik echt een zomermens ben kan ik hier toch ook wel echt van genieten. Het is steeds meer af en voelt echt als ons plekje!

Dat was ‘m voor deze week. Het voordeel van jarig zijn tijdens deze Coronette-tijd is dat je je verjaardag meerdere dagen viert met (een aantal) familie/vrienden, dus komend weekend ben ik ook nog een beetje jarig 😉

Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad!

Happy Friday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs