Favo FridayHET IS...

Favo Friday #157

geschreven door Marit oktober 30, 2020 0 comments
Favo Friday #157

Lezen, bakken, bezig met het interieur, hardlopen, wandelen in het bos en borrelen met vriendinnen. Het was(/is) niet alleen een heerlijke week, maar ook mijn laatste week als twintiger! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 23 t/m donderdag 29 oktober)?

Favo Friday #157

Hoe leuk is dit nieuwe kussentje (van de Karwei)? Helemaal matchend bij de muur en vooral die twee perziken erop vind ik fantastisch!

Favo Friday #157

Pinky workout! Naast het hardlopen doe ik elke week nog twee workouts met gewichten. Ik ben (nog) niet lid van een gym, dus gewoon lekker op het balkon!

Favo Friday #157

Afgelopen weekend las ik het boek van Amber Brantsen uit. “Uit beeld” gaat over de eetstoornis die ze tot elf jaar geleden heeft gehad. Ze schrijft over hoe het erin sloop, hoe de behandeling ging en ook hoe ze er weer uitgekomen is. Een meeslepend, prachtig geschreven boek.

Favo Friday #157

Alle ingrediënten voor vegan caramel slices. Ik heb hier inmiddels al zoveel reacties op dat ik dit over mijn eigen recept mag zeggen: GODDELIJK!

Favo Friday #157

En dan in het zonnetje, op het balkonnetje, met een havermelk cappuccino opsmikkelen.

Favo Friday #157

Veel van onze spullen van ons appartement in Groningen hebben we niet meer, maar wel dit televisiekastje die Tom van steigerhout heeft gemaakt. Afgelopen weekend verfden we ‘m zwart. Helemaal blij mee! Ik keek hier trouwens Streetlab terug, erg leuk, maar OMG! Hebben jullie de finale van Wie Is De Mol ook gezien? Wat een heerlijk programma is het toch! En ik zat juist, op Jeroen! Kan niet wachten op seizoen 21. Mocht je WIDM ook zo leuk vinden, raad ik je zeker aan “De Mol” te kijken (via www.vier.be). De Belgische variant, maar dan met onbekenden en nog vettere opdrachten!

Favo Friday

Borrelen met vriendinnen met John Mayer op de achtergrond… genieten!

Favo Friday #157

Verse tortellini met zelfgemaakte paprikasaus. Ik gebruikte daar dit recept voor en het was super lekker! Aanrader!

Favo Friday #157

BAM! De laatste training voor de 30 kilometer die ik volgende week op mijn verjaardag ga lopen! #roadto3030

Favo Friday #157

Deze week was het tijd om spullen bij mijn ouders van zolder te halen en (flink) op te ruimen. Niet het leukste klusje, maar achteraf zo’n heerlijk gevoel!

Favo Friday #157

Feestje op mijn bord en in mijn buik! Eat the rainbow!

Favo Friday #157

Geluksmomentje ♥

Favo Friday

Gister begon ik de dag met een rustige wandeling in het bos. Prachtig!

Dat was ‘m voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad.

Happy Friday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs