Favo FridayHET IS...

Favo Friday #155

geschreven door Marit oktober 16, 2020 0 comments
Favo Friday #155

Dé Unicorns brachten hun boek bij ons in Heerenveen, we schilderden de slaap- en woonkamer van wit naar “macaron peach” en ik liep en at uiteraard weer veel 😉 Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 9 t/m donderdag 15 oktober)?

Favo Friday #155

Hoe schattig zien deze banaan-havermout koekjes met chocolade eruit?! Een super simpel en snel recept en leuk om (vooral in deze tijd) uit te delen.

Favo Friday #155

Vrijdag kregen we bezoek! Joost & Viora hebben in het afgelopen half jaar een boek geschreven over hoe hun leven door leukemie voor altijd veranderde. Viora leerde ik begin 2016 via Instagram kennen toen ik zelf een week in het ziekenhuis lag voor mijn elleboog. Viora wist toen helaas alles van ziekenhuizen en zo bleven we in contact. In mei 2016 sprak ik met haar af voor een interview voor mijn blog, want wat een powervrouw was (is!) dit. Ze heeft de ziekte overwonnen en in 2019 ging ze samen met haar vriend Joost op wereldreis. Een half jaar later waren we beide in Indonesië én nog steeds in contact en dus deelden we niet veel later, met nog twee Dutchies, een villa op Bali. En een half jaar daarna zagen we elkaar weer in Nieuw Zeeland, gingen we op campertrips (met de Tongariro Crossing als hoogtepunt) en zaten we samen in lockdown in Auckland. Zoals je leest al heel wat hoogtepunten en herinneringen en niet alleen daarop werd vrijdag geproost, maar vooral op het boek wat ze hebben uitgebracht. Een week lang zijn ze met een te gek Volkswagen campertje door heel Nederland gaan cruisen om bij verschillende adressen het boek al rond te brengen en wij waren daar één van. Heel verhaal, maar soms wil je gewoon even delen hoe mooi dingen lopen in het leven (en hoe trots ik op ze ben!)

Favo Friday #155

Het is nu een week later en inmiddels heb ik het boek uit. Ik heb gehuild, gelachen en werd helemaal meegenomen in hun verhaal wat ze heel mooi hebben opgeschreven. Bedankt dat jullie dit wilden delen met de rest van de wereld, Joost & Viora!

Favo Friday #155

YES! We hebben tv & internet en dus konden we zaterdag live, op onze eigen bank, Wie Is De Mol? kijken! Genietonnn!

Favo Friday #155

Zoals je al in de “#roadto3030 update” kon lezen stond ik afgelopen weekend na twee jaar weer op het ijs. Tot mijn 20e heb ik veel geschaatst en nu ik weer vlakbij Thialf woon, wil ik weer wat vaker gaan schaatsen. Heerlijk om weer op het ijs te staan!

Favo Friday #155

Ook heerlijk: vlakbij mijn ouders wonen en zo aan te kunen schuiven bij de borrel (en een potje Keezen!)…

Favo Friday #155

Terwijl ik met mijn vriendinnen, die ik allemaal ken van de middelbare school in Heerenveen (en nu gespreid over het land wonen), aan het videobellen was liep ik hier langs. Liefde!

Favo Friday #155

Maandagochtend 6:45 uur: tijd voor mijn 22,5 km duurloop!

Favo Friday #155

Van pikkedonker (0-10 km) naar dit (10-15 km)…

Favo Friday #155

… naar dit! Een prachtige route door Langezwaag, Gorredijk, Jonkerslan en de Knipe. Pittig, maar voldaan!

Favo Friday #155

Alsof dat nog niet genoeg activiteit op de maandag was, besloten we in de middag dat deze muur maar eens een gezellig kleurtje moest krijgen. Ready?

Favo Friday #155

JAAAA! Zo blij mee! Zoveel sfeer gelijk (vooral dat plantje naast het bed doet ‘t ‘m, hahahaha)! De kleur is “Macaron Peach” and I love it! Ik kwam deze kleur tegen en dacht: deze wil ik hier op de muren! Tom moest het nog even aankijken, dus daarom begonnen we met de slaapkamer…

Favo Friday #155

… maar hij vond het ook heel mooi en vooral een supermatch met onze groene bank dus YES! Ook de woonkamer is in deze kleur geverfd! Nu kunnen we verder met de decoratie: kussens, lijstjes, planten, een kleed… (tips qua styling zijn welkom!)

Favo Friday #155

Dinsdag ging ik voor het eerst sinds we terugzijn (nu twee maanden!) met het OV. En als ik met het OV reis móét ik altijd iets halen bij de AH to go, stomme gewoonte, maar ach. Deze vegetarische Spicy Tuna is ZO goed! Heel even het mondkapje af om het op te smullen… yum!

Favo Friday #155

Er werd een set weerstandsbanden besteld voor een adres vlakbij mij, dus ik had een goede reden om de benen wat los te lopen en deze door de brievenbus te gooien! De weerstandsbanden zijn nog steeds op voorraad, maar de voorraad strekt, dus wees er snel bij als je nog een set wilt scoren!

Favo Friday #155

Kreeg deze lucht als cadeautje!

Favo Friday #155

Ik heb weer een “Reel” filmpje gemaakt met wat ik afgelopen zaterdag zoal at op een dag. Ik ga ‘m morgen online zetten op Instagram, so stay tuned!

Dat was ‘m voor deze week. Hopelijk heb je, ondanks het nieuws van de persconferentie, een goede week gehad en zie je de komende tijd positief in.

Laat een comment achter

Mijn andere blogs