Appeltaart op het terras, 6 jaar verkering en heel veel herfstige plaatjes… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 2 t/m donderdag 8 oktober)?
Vrijdag was een heerlijke dag! Ik reed naar Kelly voor een gezellig dagje Groningen en die begonnen we op het terras met zon en appeltaart!
Zaterdag was het weer tijd voor de realiteit: PLINTEN! Man, wat heb ik dit onderschat. Wat een tijd en priegelwerk! Maarrrr, sinds gisteren zijn we er eindelijk klaar mee! Letterlijk en figuurlijk 😉
Zo ziet mijn lunch er vaak uit: twee broodjes met hummus, avocado en kiemgroente en als toetje een broodje met chocolade speculaas bolletjes. Wat tomaatjes erbij en smullen maar!
Zondag, op dierendag, vierden wij ons 6 jarig jubileum! 6 jaar houdt deze knapperd het al met mij vol! BLIJ!
We aten bij “Frisone Pazzo”, een Italiaans restaurant in Heerenveen. Waren we beide nog nooit geweest, maar was erg sfeervol en lekker!
De meeste klusjes zijn gebeurd, het is nu tijd om in te richten en sfeer te creëren! Ik vind dat de muur achter de donkergroene bank wel een leuk kleurtje kan gebruiken… Moroccan Peach?
Dinsdagochtend deed ik een “strength & conditioning” training bij The Unit. Een hele leuke training in een kleine groep. Vandaag mag ik weer!
Vegetarische Po met portobello! Een maaltijd van Hello Fresh, want ik kan echt wel wat inspiratie gebruiken in de keuken. Weer eens wat anders en super lekker!
Goedemorgen Heerenveen, goedemorgen herfst! I like you!
Al de hele week aan het smullen van de eiwitrijke carrotcake die ik zondag maakte. Heerlijk (en herfstig!) met een beetje kwark en honing.
Over herfst gesproken, dit is herfst op je bord! Gebakken peer (in speculaaskruiden) met havermout, kwark en toppings. Het recept deelde ik afgelopen week.
Dat sporten gezond is weten we inmiddels, maar is elke dag sporten gezond? Weetje Woensdag!
Intervaltraining! 8 x 3 minuten tempo, 90 seconden rust tussendoor. Tot op het bot nat geregend, maar mooi was het wel! En die warme douche erna hemels…
All time favo: warme havermout met rood fruit, chocolade eiwitpoeder, rozijnen, pompoenpitten, pindakaas en chocolade.
Dat was ‘m voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad.
Happy Friday! ♥