Favo FridayHET IS...

Favo Friday #153

geschreven door Marit oktober 2, 2020 0 comments
Favo Friday #153

Nog meer klussen, verhuizen, spullen uitpakken, een nieuwe bank en uiteraard a lot of foooood! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 25 september t/m donderdag 1 oktober)?

Favo Friday #153

Plinten knippen en leggen, een rot klus, maar als het precies past is het een top gevoel!

Favo Friday #153

Even een break van het klussen: een wandelingetje (yes, op wandelafstand!) naar By Kees voor bananenbrood, koffie en gembershots. YUM!

Favo Friday #153

Afgelopen weekend was het tijd om (een deel van) onze opgeslagen spullen bij onze ouders te halen. Super leuk en grappig om te zien wat je twee jaar geleden allemaal hebt ingepakt. Veel handige dingen, maar ook genoeg wat alsnog wegkan, haha.

Favo Friday #153

Feest dit! Borden, kopjes, glazen, pannen, bestek, etc. uitzoeken en in onze keukenkastjes zetten. Heerlijk om het georganiseerd in te delen!

Favo Friday #153

Veel klussen = veel eten. Geldt niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze lieve familie die ons die ons meerdere dagen hebben geholpen.

Favo Friday #153

Maandag pakte ik mijn schema weer op en was het tijd voor een 18 km duurloop. Het was mistig, maar prachtig!

Favo Friday #153

En maandag was ook de dag dat we voor het eerst in ons appartement gingen slapen! Af is het nog lang niet, maar slapen kunnen we er zeker. En eten ook! De koelkast is gevuld, de inductiepannen zijn gekocht, de keukenkastjes zijn ingeladen. YES!

Favo Friday #153

Oh my god! Onze nieuwe bank! Al jaren had ik in mijn hoofd dat ik een donkergroene velvet bank wilde en toen Karwei precies zo’n bank met 25% korting had, was de keuze snel gemaakt. En dus ook snel geleverd! Mijn kopje koffie smaakte nog nooit zo goed! (Binnenkort meer foto’s van de bank, maar wil het eerst wat stylen!)

Favo Friday #153

Matje, gewichten en banden… mijn eerste workout op het balkon!

Favo Friday #153

Love it, IKEA!!!

Favo Friday #153

Veggie nuggets en veggie burger van de Mac! Super lekker!

Woensdag schreef ik een blog met 5 tips om je niet schuldig te voelen als je workout niet doorgaat. Daarnaast kwam gister een nieuwe “Openhartig” online. Klik op de links als je ze wilt lezen!

Favo Friday #153

Vriendin van mijn zusje maakt zulke leuke sieraden, dus ik had een bestelling gedaan. Super leuk toch?! Helemaal blij mee.

Favo Friday #153

Mijn lunch gister: bietenwrap met bieten hummus, falafel, avocado en rode ui. En een broodje met chocolade speculaas als toetje. Mmmm!

Dat was ‘m voor deze week. Helemaal blij met ons nieuwe plekje en zin om ‘m nog meer af te maken.

Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad.

Fijn weekend! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs