Favo FridayHET IS...

Favo Friday #152

geschreven door Marit september 25, 2020 0 comments
Favo Friday #153

Een heerlijke nazomer, de nieuwe smaken van B&J en… klussen in ons nieuwe appartement!!! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 18 t/m 25 september)?

Favo Friday #153

De vrijdag sloot ik af met vriendinnen op het (zonnige) terras. Ik ging voor een “weed burger”, wat een beetje tegenviel, maar de frietjes waren hemels. En het bijkletsen met mijn vriendinnen ook.

Favo Friday #153

Wat een prachtige nazomer (was dit) zeg! Een paar keer heerlijk door de prachtige omgeving van Assen gewandeld en genoten van dit soort plaatjes.

Favo Friday #153

Mijn favoriete lunch: avocado toast. En dit zijn mijn favoriete toppings.

Favo Friday #153

Zondag was het ook weer een prachtige dag en gingen we voor een lange wandeling met Loeka, de hond van mijn schoonmoeder.

Favo Friday #153

Dat was een heerlijk weekend “stilte voor de storm”. Nog een bordje vitamines/koelkast leeg eten, want…

Favo Friday #153

… maandagmiddag kregen we DE SLEUTELS VAN ONS NIEUWE APPARTEMENT!!!

Favo Friday #153

Met de nadruk op NIEUW! Want er moest nog flink geklust worden (voor een huurhuis). Een week tijd en geld investeren, maar wel heel fijn om zo helemaal ons eigen plek te creëren.

Favo Friday #153

We hebben eerste twee dagen geverfd (voorstrijk en verf) en gister en vandaag zijn we bezig met het laminaat. Komend weekend laatste nachtje in Assen en dan spullen verhuizen!

Favo Friday #153

Hard werken is VEEL eten! Begin hier niet aan… TE lekker!

Favo Friday #153

Onze eerste aanwinsten voor de vriezer: de nieuwe smaken van B&J! De Netflix & Chilll’d is nu in vegan variant en OH MY hemels! En de nieuwe smaak met potato chips is ook smullen! Snel te krijgen in de supermarkt!

Favo Friday #153

I LOVE mooie luchten! Vooral met vogels én de maan! Kwam deze post tegen op Instagram (@ourplanetdaily) en vind het zo’n prachtige foto (er stonden nog meer mooie in het rijtje, mocht je er ook van houden!). Genieten en een mooie afsluiter van deze Favo Friday.

Komend weekend verder klussen en al een aantal spullen verhuizen. Dat betekent ook dat we heel veel dozen bij onze ouders weg gaan halen, waarvan ik heel benieuwd ben wat er allemaal in zit, haha. Die hebben we bijna twee jaar geleden ingepakt!

Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad! Liefs ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram