Favo FridayHET IS...

Favo Friday #151

geschreven door Marit september 18, 2020 0 comments
Favo Friday #151

Naar Zeeland voor een shoot met Runnersworld, een bruiloftsfeest en we hebben iets te vieren! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (donderdag 10 t/m donderdag 17 september)?

Favo Friday #151

Donderdag was de tweede shootdag voor Runnersworld. Het was een behoorlijke rit (Assen-Zeeland), maar de cupcake bij aankomst maakte veel goed 😉

Favo Friday #151

En de locatie (en het team) ook! Prachtig!

Favo Friday #151

Vrijdagochtend ging ik trainen bij Fitnessclub Energy. De groepstraining zat vol (ik had een proefles aan gevraagd), maar ik mocht wel een uurtje vrij fitnessen. Hele mooie locatie! De komende tijd nog een aantal gyms proberen in Herenveen en dan een keuze maken.

Favo Friday #151

Zaterdag had ik een heerlijke dag met mijn zusje en gingen we lunchen bij By Kees (favo tentje in H’veen). Zij ging voor de bietenburger, ik voor de vegan burger… mmmm!

Favo Friday #151

In de avond had ik het bruiloftsfeest van running vriendin Tamar. Je ziet me niet vaak in “dit soort” kleren, dus dat moest op de foto werden gezet, haha!

Favo Friday #151

Er was ook een fotobooth aanwezig dus daar werd ook nog flink gebruik van gemaakt met Kelly en de andere running girls… loved it! Was een geweldige avond!

Favo Friday #151

Na een week door heel Nederland crossen was het zondag eindelijk tijd om Assen wat beter te leren kennen. Samen met Tom fietsen door de prachtige omgeving en zo kwamen we bij Duurzaamheidscentrum Assen terecht. Hele leuke en leerzame plek met een heerlijke (en goedkope!) menukaart.

Favo Friday #151

Lang zullen we niet meer wonen in Assen, want volgende week krijgen we de sleutel van ons nieuwe appartement in Heerenveen!

Favo Friday #151

Dat moest gevierd worden! We zijn nu vijf weken terug en er zijn al heel wat dingen gebeurd op woon- en werkgebied, dus besloten Tom en ik daar even bij stil te staan en op te proosten met deze heerlijke cocktails.

Favo Friday #151

Wat een cadeautje zeg, die nazomer! Tom en ik zijn heerlijk een paar dagen naar Lauwersoog geweest waar mijn vader ook nog even langskwam. Heel gezellig en heerlijk met dit weer!

Favo Friday #151

Vrolijke huisjes in Lauwersoog.

Favo Friday #151

Een aantal weken terug vertelde ik dat ik weer mijn oude gewoonte “elke dag groente voor 12 uur” wilde oppakken. Lukt niet elke dag, maar de meeste dagen wel. Als ik het in huis heb (dus daar zorg ik voor), lukt het me!

Favo Friday #151

Mijn route voor de intervaltraining.

Dat was ‘m voor deze week. De volgende Favo Friday schrijf ik als het goed is vanuit ons nieuwe appartementje! Alhoewel… eerst klussen!

Happy Friday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs