Favo FridayHET IS...

Favo Friday #150

geschreven door Marit september 11, 2020 0 comments
Favo Friday #150

Verhuizen naar Assen, weer shooten en samenwerken met Runnersworld en aan de chocolade kruidnoten in september… kijk je mee mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 4 t/m woensdag 9 september)?

Favo Friday #150

Begin september en ik zit aan de chocolade kruidnoten… mij hoor je niet klagen!

Favo Friday #150

Tom werkt nog steeds voor het bedrijf in NZ, wat maakt dat ons ritme totaal anders is (Tom werkt in de avond en een deel van de nacht), maar ik ben super trots op hem en qua situatie (online/geen vaste woonplek/inkomen) is dit (voor nu) perfect. En… zo hij kan ook niet zeuren over de “domme programma’s” die ik savonds wil kijken (MAFS, Love Island…), haha.

Favo Friday #150

De eerste intervaltraining van mijn nieuwe schema (#roadto3030). 10 x 2 minuten tempo, met 1 minuut heel rustig dribbelen tussendoor. Prachtige route!

Favo Friday #150

Na twee jaar kon ik eindelijk weer naar mijn “eigen” kapper ! De afspraak stond al zo’n drie maanden in de agenda, waarvan ik dus niet wist of ik al in NL zou zijn, maar gelukkig kon het doorgaan. Ze was niet heel blij met wat de vorige kapper(s) hadden gedaan, maar heeft er gelukkig weer iets heel moois van weten te maken (balayage). Thanks, Naomi (@Hairforce)!

Favo Friday #150

Na de kapper sprak ik af met vriendin Brecht. Lekker bijkletsen onder het genot van deze heerlijke sushi bowl bij Flinders Café.

Favo Friday #150

Zaterdag verhuisden we mijn schoonmoeder naar haar nieuwe, hele leuke huis. De sleuteloverdracht van haar “oude” huis (in Assen) is pas een maandje later, dus tot die tijd mogen wij daar wonen! Heel leuk en fijn!

Favo Friday #150

Ik deelde het afgelopen week al op Instagram, maar dat steeds van woonplek wisselen en geen uitzicht hebben op ons eigen vaste woonplek breekt me toch een beetje op. Hoe fijn ook dat we op verschillende plekken mogen verblijven, ik mis een vaste basis. We zijn druk bezig met het zoeken van een (huur)woning, maar omdat we een tijd in het buitenland hebben gewoond en gewerkt, is dat zelfs lastig. Het komt goed, dat sowieso, maar goed, nu zit ik er nog even midden in. Wat me een fijne houvast geeft is Tom, mijn hardloopschema, mijn blog (werk), en… ons koffiezetapparaat die ik overal mee naar toe sleep. Home is where MY coffee is!

Favo Friday #150

Eén van de (eet)dingen die ik het meeste heb gemist de afgelopen jaren: de snackbar! Patatje halen, pindasaus, joppiesaus, snacks (yay voor vega kroketten!)… mmmmm!

Favo Friday #150

In Assen zit een Albert Heijn XL en dus heb ik eindelijk deze twee producten kunnen vinden. De bovenste is super lekker op brood, de onderste is NEXT LEVEL lekker op brood, bij de havermout, op een rijstwafels, gewoon een lepel… FAN!

Favo Friday #150

Maandag was het zover, ik mocht weer gaan shooten met Runnersworld! Ik voel me super vereerd dat ze mij weer hebben gevraagd. Naast het shooten gaan we de komende tijd ook weer samenwerken op het gebied van blogs. Heel veel zin in!

Favo Friday #150

Rikkert, Bas, Charlotte, ik en achter de schermen nog een geweldig team! Super gezellig, sportief en wat een prachtige plek (Ermelosche Heide).

Favo Friday #150

En terwijl ik op de set stond werd ik eindelijk gebeld om een appartement te bezichtigen! Yes! Of dit ‘m gaat worden, daar moeten we nog even over nadenken, maar ik ben al zo blij dat we een optie hebben. Keep you posted!

Favo Friday #150

Afgelopen week hebben we voor het eerst een stukje van de familie Meiland gezien en we snappen nu waarom veel mensen dit zo leuk vinden… wat een heerlijke tv!

Favo Friday #150

Work out in de tuin! Alles met kettlebell (10 kg) of twee dumbells (5 kg). Hier ben ik zo’n 45 minuten mee bezig. Heerlijk begin van de dag!

Favo Friday #150

Snack o’clock!

Dat was ‘m voor deze week! Ik heb een heel leuk weekend voor de boeg (bruiloft!) en maandag begint de nazomer… I can’t waitttt!

Happy Friday!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram