Favo FridayHET IS...

Favo Friday #149

geschreven door Marit september 4, 2020 1 Comment
Favo Friday #149

Een “nieuwe” kledingkast, het Keezenspel, verslaafd aan “Married At First Sight” en uiteraard a lot of foooood… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (28 augustus t/m 3 september)?

Favo Friday #149

Weer herenigd met mijn spijkerjas! I missed it! Het was iets te veel ruimte/onpraktisch om mee te nemen naar het buitenland, nu weer extra blij mee! Het is net alsof ik een hele nieuwe kledingkast heb, haha!

Favo Friday #149

Lunch! Elke keer koop ik weer een aantal (nieuwe?) producten om uit te proberen. Deze keer vega(n) filet americain en vega kip-kerrie. Beide verrassend goed en lekker.

Favo Friday #149

Een middagje cruisen door Friesland en onder andere even door het prachtige Aldeboarn rijden, het dorp waar ik ben opgegroeid. Good memories!

Favo Friday #149

De zaterdagochtend begon ik met een heerlijke intervaltraining in het bos, samen met Mind2Run (de loopgroep van mijn moeder + de moeder van Kelly). Super motiverend om met anderen te lopen (ik had een haas!) en het bos loopt zo lekker!

Favo Friday #149

Hoe geweldig ziet deze cookie (van Humble & Crumble) eruit? Niet normaal toch? Smaakte HEMELS! Vooral nadat ‘ie nog heel even in de oven was geweest en de chocolade iets gesmolten was. Mmm…

Ik hoorde zoveel positieve verhalen over “Married At First Sight Australia” dat ik er ook maar aan begonnen ben. What a draaaamaa. Het is heerlijke televisie, al heb ik soms het idee dat de helft herhaling is van een vorige aflevering. Heerlijk dus om op te zetten tijdens het koken, opruimen, etc… 😉

Favo Friday #149

Met nieuwe spelletjes moet ik altijd even inkomen, maar nu ben ik helemaal HOOKED aan het Keezenspel! Een mix tussen Mens Erger Je Niet en Pesten en het is fantastisch! Wie kent/speelt dit ook?!

Favo Friday #149

Salade met halloumi, aubergine, granaatappel, vega-kip en een zelfgemaakte yoghurtsaus. Heerlijk voor op de tafel tijdens de BBQ, maar ook top als “gewoon” avondeten. Recept vind je hier.

Favo Friday #149

Geen TimTams meer als toetje, maar Tony’s! Op dit moment heel erg fan van deze smaak! Wat is jouw favoriete chocolade?

Favo Friday #149

Taart! We hadden iets te vieren! Mijn schoonmoeder ontving namelijk de sleutel voor haar nieuwe huis! Zaterdag gaan we haar verhuizen en dan gaan Tom en ik nog een paar weken in haar “oude” huis wonen nu dat mooi kan. Dit is in Assen, dus ben erg benieuwd of ik lezers uit Assen heb en of jullie leuke koffie/lunch/sport tips hebben?

Favo Friday #149

Ook zal ik de verzending van mijn weerstandsbanden weer op me nemen. Er zijn nog maar een aantal sets beschikbaar, dus mocht je interesse hebben, wacht dan niet te lang! Nog steeds zo trots op!

Favo Friday #149

Gister deelde ik mijn nieuwe (hardloop)doel! Op mijn 30ste verjaardag ga ik 30 kilometer lopen! #roadto3030

Favo Friday #149

Koffie halen bij mijn favoriete tentje in Heerenveen: By Kees. Heerlijke koffie, top menu, super leuk ingericht… hier spreekt een grote fan!

Favo Friday #149

Wat was woensdag een prachtige dag! Wat zeggen jullie? De zomer is toch nog niet voorbij? Er komt toch nog een prachtige nazomer aan? I’m not ready for autumn (never will be)!

Dat was ‘m voor deze week! Het was een fijne week, maar los van de favoriete (/leuke) momenten zijn we ook veel bezig achter de schermen met van alles regelen, zoals een woonplek. Dat gaat ons (heus/hopelijk) zeker lukken, maar vlotten wil het niet echt en dat betekent dat er ook mindere momenten zijn. Een vaste woonplek/basis hebben en vanaf daar weer verder bouwen. Het komt, geduld, maar weet dat dit ook speelt naast al die leuke momenten 😉

Hoe was jouw week?

1 Comment

Marcella september 25, 2020 at 07:55

Jaa, het Keezenspel is leuk! Moeten wij ook weer eens doen. Liefst met vrienden, dan wordt het spannender dan met z’n tweetjes.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram