Favo FridayHET IS...

Favo Friday #148

geschreven door Marit augustus 28, 2020 4 Comments
Favo Friday #127

Van zomers weer naar storm, nieuwe vega(n) producten uitproberen en gezellige dagen in Groningen… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 21 t/m donderdag 27 augustus)?

Favo Friday #148

Vrijdag begon ik de dag met een heerlijke wandeling door Heerenveen. Het is overal zo groen en kleurrijk, zongebruinde mensen op straat, korte broeken… heerlijk!

Favo Friday #148

Na een middag auto’s kijken sprak ik af met vriendin Ilona. Met een ijsje kletsten we heerlijk bij in onze bloemetjes outfits!

Favo Friday #148

No gym, no problem! Door mijn zusje hebben we wat gewichten thuis liggen en dus bedacht ik een workout voor in de tuin. Hoe de rest van mijn sportweek eruit zag, lees je in deze blog.

Favo Friday #148

Ons koffiezetapparaat weer onder het stof vandaan gehaald, schoongemaakt en nu weer aan het genieten van heerlijke koffie’s en cappuccino’s!

Heel blij met mijn nieuwe Allbirds! Allbirds is een Nieuw Zeelands merk en je ziet er daar zoveel mensen op lopen. Lifestyle, running, fitness… ze zijn duurzaam en heel licht. Dit zijn hardloopschoenen, maar ik denk dat ik deze vooral ga gebruiken voor wandelen. Lopen als slofjes!

Favo Friday #148

Waar we gaan wonen is nog een groot vraagteken, maar vrij zeker is dat dit in het Noorden gaat zijn. Bij de meeste gyms/boksscholen zijn proeflessen gratis, dus ik vroeg om tips voor gyms zodat ik de komende tijd van alles kan gaan uitproberen. Hierbij de door jullie gegeven tips. Ik kreeg er hierna nog heel veel, maar ik had hier zelf wel even genoeg aan, haha. Mocht je echt iets weten wat er tussen moet staan, laat dan een reactie achter, zodat anderen er wellicht iets aan hebben! 🙂

Favo Friday #148

Lunch! Twee broodjes bietenhumus met avocado en een broodje hagelslag… mmmm!

Favo Friday #148

Er zijn hier zoveel meer (betaalbare) vega(n) opties in de supermarkt dan in Nieuw Zeeland! Zoals ik vorige week al zei is elk supermarkt bezoek een feestje, ik raak niet uitgekeken. Deze keer maakte ik pasta pesto maken met deze producten.

Favo Friday #148

De pasta gekookt en daarbij gebakken: ui, knoflook, vega kip, courgette, spinazie, champignons en tomaatjes. Daar de helft van de pesto doorheen geroerd (voor 2 personen). Heerlijk! Ik moet zeggen dat ik de pasta niet heel bijzonder vond, maar dat vind ik sowieso niet van pasta (don’t hate me), maar verder was het echt super lekker! PS. Edelgistvlokken had het afgemaakt, waar koop ik dit?!

Favo Friday #148

Het is iedere avond een klein beetje eerder donker, maar toch zijn die lange “zomer” avonden echt zo genieten. Dat hadden we al een tijdje niet gehad en I luffff it!

Favo Friday #148

Woensdag gingen Kelly en ik, zoals we twee jaar geleden vaak deden, weer lekker werken bij The Student Hotel. Rustig, veel ruimte, goed internet en lekkere drankjes. Van werken kwam niet veel, maar ouderwets gezellig was het wel!

Favo Friday #148

Na bijna twee jaar dezelfde sportoutfits aan vond ik het tijd voor een nieuwe… en wat voor één! Een heerlijk sportpakkie van My Protein! Wellicht is deze foto ook het begin van een nieuwe samenwerking, vooral op voedingsgebied, maar daarover later (hopelijk) meer!

Favo Friday #148

Over eiwitten gesproken, dit is mijn favoriete eiwitreep op dit moment! Ben benieuwd of jullie deze al eens hebben geprobeerd? Mocht je meer willen weten over de eiwitrepen van My Protein, in deze blog testte ik verschillende smaken uit.

Favo Friday #148

Ondanks dat ik geniet van al het lekkers wat ik de afgelopen weken aan het “inhalen” ben, wil ik ook weer wat meer letten op voldoende water drinken en groente eten. Minstens drie van die flesjes (+ thee/koffie) + een pot (oude augurken pot) met groente voor het avondeten.

Favo Friday #148

Laatste lijstje van vandaag! Ik vroeg jullie om tips voor leuke (web)shops voor sieraden, zoals oorbellen, ringen en kettinkjes. Ik heb geprobeerd alles op te schrijven, in ieder geval de meest genoemde. Wie weet heb je er wat aan!

Favo Friday #148

Overnight oats! De avond van tevoren zet je een schaaltjes met havermout, chiazaad en havermelk in de koelkast en in de ochtend hoef je het alleen nog af te maken met vers fruit en eventuele toppings. Top begin van je dag! Recept deel ik hier.

Favo Friday #148

Meer water en groente betekent niet dat ik zulke dingen niet meer eet 😉 Tom en ik gingen langs bij vrienden die in Groningen nog geen kilometer van ons af woonden (toen we daar nog woonden), maar die we pas in Brisbane hebben ontmoet. Onder het genot van lasagne, wijntjes en deze donuts een hele gezellige avond.

Favo Friday #148

Ben het hardlopen weer rustig aan het uitbreiden. Ik heb namelijk een nieuw (hardloop)doel bedacht. De komende dagen ga ik het nog even uitwerken, maar ik zal er snel meer over delen. Tot die tijd mag je raden! 😉

Dat was mijn foto update voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad.

Happy Friday! ♥

4 Comments

Liset augustus 28, 2020 at 08:20

Wat een heerlijke week weer! Je kunt edelgistvlokken bij de Kruidvat kopen. De Kruidvat heeft een speciale voedingslijn met onder andere zaden, noten en dus ook edelgistvlokken. 🙂 Fijn weekend!

Antwoord
Marit augustus 31, 2020 at 14:03

Wat een super tip, bedankt!! 🙂

Antwoord
Simone augustus 28, 2020 at 12:48

Edelgist bij holland&barret, vaak zijn deze zakken in de aanbieding !

Antwoord
Marit augustus 31, 2020 at 14:02

Yay, thanks voor de tip!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs