Favo FridayHET IS...

Favo Friday #146: terug in Nederland!

geschreven door Marit augustus 14, 2020 6 Comments
Favo Friday

Nou, dat was me het weekje wel! De helft van de week waren we nog in Nieuw Zeeland, inmiddels zijn we veilig geland op Nederlandse bodem. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 7 t/m donderdag 13 augustus)!

Favo Friday #146

Vrijdag was mijn laatste werkdag bij Well + Good. Een half jaar heb ik er mogen werken en het wat was het een top plek! Lieve collega’s, je eigen gang kunnen gaan, een fijn rooster, aardige bazen en vooral de sfeer was er super. Ga het (en het lekkers) zeker missen!

Favo Friday #146

Afscheidsborrel met collega’s!

Favo Friday #146

Zaterdag ging de wekker vroeg, want Tom en ik gingen een Covid test doen. Bij Emirates is het namelijk sinds 1 augustus de regel is dat je een negatieve Covid uitslag (die je binnen 96 uur van tevoren hebt gedaan) moet laten zien wanneer je het vliegtuig instapt. De uitslag kregen we gelukkig al snel (kon 5 dagen duren, dus dat was spannend!) en was dus ook gelukkig negatief.

Favo Friday #146

Verjaardag en afscheid bij onze Work Away familie… zo’n leuke tijd gehad bij, door en met ze! We zullen ze missen!

Favo Friday #146

Zondagavond hadden we gereserveerd bij “The Sugar Club”, een restaurant in de Sky Tower. Voordat we daar gingen eten, genoten we nog even van het 360 uitzicht. We waren hier al eens geweest (November), maar nu was alles veel herkenbaarder en dat was zo leuk!

Favo Friday #146

Cocktails with a view!

Favo Friday #146

Zo lekker gegeten! Ik had gekozen voor een plantbased menu en dat was intens genieten! Zo verrassend en heerlijk met bepaalde combinaties en kruiden. Genoten!

Favo Friday #146

Wat verzamel je toch veel spullen in zo’n korte tijd. Gelukkig hebben we veel spullen kunnen weggeven aan bekenden en het goede doel, hebben we nog wat dingen verkocht en zo is het uiteindelijk ons zelfs nog gelukt om met minder spullen weg te gaan dan we gekomen waren!

Favo Friday #146

Het regende pijpenstelen, maar ik moest en zou nog een afscheidsrondje rennen door Auckland… was zo fijn!

Favo Friday #146

Yes, gelukt! We zitten in het vliegtuig! Het was super rustig op het vliegveld en vrijwel alles was gesloten. Vanaf Auckland vlogen we eerst naar Brisbane om te tanken (iedereen moest in het vliegtuig blijven zitten). Precies wat we gehoopt hadden gebeurde! Vanuit het vliegtuig herkenden we van alles! De Story Bridge, waar we hebben gewoond, de rivier, Southbank, alle wijken… Brisbane heeft vorig jaar toch wel echt ons hart gestolen en dit was echt de kers op de taart!

Favo Friday #146

Bij de eerste 20 uur vliegen naar Dubai was het vliegtuig half vol, maar achterin was het was rustiger dus Tom en ik konden beide liggen! Normaal kan ik echt niet slapen in een vliegtuig (ik kan echt niet lekker zitten), maar op dit was zo fijn! De tweede vlucht (Dubai-Amsterdam), was nog veel rustiger!

Favo Friday #146

Herenigd met de families. ZO FIJN!

Favo Friday #146

Helaas leven we nog steeds in de tijd van Corona en proberen we onze bubbel zo klein mogelijk te houden. We hoeven niet verplicht in quarantaine, maar doen zeker wel voorzichtig, wat betekent dat we voor nu bij mijn ouders verblijven en nog lang niet iedereen (hebben) kunnen zien en vooral niet knuffelen. It is what it is en ik vind het al fijn zat dat we weer terug zijn in Nederland (en precies de tweede lockdown in Auckland mis hebben gelopen).

Favo Friday #146

Patat met pinda EN joppiesaus! OH MAN! Wat smaakte dit GOED!

Favo Friday #146

De jetlag valt tot nu toe gelukkig mee. In de avond alleen super moe en dan in de ochtend vroeg wakker, maar dat vind ik juist heerlijk!

Favo Friday #146

Korte broek aan, rechts fietsen, geen heuvels, geen helm… het is allemaal zo anders, maar ook weer zo normaal!

Favo Friday #146

De Appie, de HEMA en de Etos… oh man, wat heb ik genoten!

Favo Friday #146

Die warmte! I LOVE IT! Heerlijk varen op het Sneekermeer en afkoelen in het water…

Favo Friday #146

Nog steeds m’n warme havermoutje, maar check deze toppings! Schuddebuikjes, hagelslag en pindakaas… heaven!

Dat was ‘m voor deze week! Bizar dat we vorige week nog aan de andere kant van de wereld waren en nu weer “thuis” zijn, alsof we niet weg zijn geweest. Toch zie ik alles nu wel met hele andere ogen en ik hoop dat ik dat ook nog even ga doen, want wat is het toch een mooi land, Nederland.

Happy Friday!

6 Comments

Annemieke augustus 14, 2020 at 17:45

Ik ga je reisverhalen, schitterende foto’s en belevenissen echt enorm missen! Maar welkom thuis!!! Geniet van alle mooie dingen die op je pad komen 🙂

Antwoord
Marit augustus 16, 2020 at 11:05

Dankjewel Annemieke! 🙂

Antwoord
Fabiënne augustus 14, 2020 at 17:54

Fijn dat jullie weer veilig terug hebben kunnen komen! Wat ga ik jullie fantastische ervaringen missen, maar het allerbelangrijks: wat ben ik dankbaar dat ik vanaf een afstand mee heb mogen genieten. Zo zie ik toch een beetje meer van de wereld, zonder daarvoor voor weg te gaan. Heel erg bedankt! Heel veel succes met wennen in Nederland weer, lijkt me best even pittig, maar ik hoop dat jullie het hier net zo fijn gaan hebben!

Antwoord
Marit augustus 16, 2020 at 11:06

Wat een lief en mooi berichtje Fabiënne! Wat leuk dat je zo hebt meegenoten.

Antwoord
Joyce augustus 14, 2020 at 21:06

Wij zijn verliefd op Melbourne. We zijn er nu 2x geweest en elke keer als ik terug kom in NL zie ik NL anders. Ooit voor altijd daar heen. Hoe is dat bij jullie? Wat zie je nu anders?

Antwoord
Marit augustus 16, 2020 at 11:06

Ah ja, heel herkenbaar! Voor mijn gevoel zie ik echt alles anders: de natuur, de snelweg, de mensen, de supermarkten, de huizen… ik bekijk alles met hele andere ogen, ik waardeer alles anders en geniet ontzettend!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram