Favo FridayHET IS...

Favo Friday #142

geschreven door Marit juli 17, 2020 0 comments
Favo Friday #142

Mijn serie en YouTube aanraders, borrelen met Tom en mijn snack-bord… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 10 t/m donderdag 16 juli)?

Favo Friday #142

Vrijdag begon ik de dag met een intervaltraining in het zonnetje! Hij schijnt niet veel de afgelopen tijd, maar als ‘ie schijnt… heeeerlijk!

Favo Friday #142

Dit is zo’n geniet moment! Een Snickers slice bij de koffie… mmmmm!

Favo Friday #142

Als we beide thuis lunchen pak ik uit! Broodjes met hummus, scrambled tofu, champignons en kiemgroente.

Favo Friday #142

Zondag moest ik werken en dus kon Tom eens bij mij langskomen! Super gezellig en ondertussen schreef hij voor mijn blog “zijn sportweek“.

Favo Friday #142

Daarna was het tijd voor borrelssss!

Favo Friday #142

De afgelopen weken keken Tom en ik “For Life”, een aanrader om te kijken op Videoland! Nu is het tijd voor het nieuwste seizoen van Sinner…

 Favo Friday #142

Deze keer geen ochtendrun naar Mount Albert, maar een run in de middag. Blijft mooi!

Favo Friday #142

Gotta love random snack platters! Hier word ik toch zo blij van hé! Thuiskomen van werk en dan alles op een bord leggen waar ik zin in heb. Heerlijk!

Favo Friday #142

De vlogs van Maarten & Judith (just travel with us op YouTube) vind ik zooo leuk om te kijken! Ze wonen en werken in een camper terwijl ze Europa door reizen. Zo’n droom en zo gaaf dat ze dat “gewoon” doen!

Favo Friday

Haha, schatje! Sinds we Huggle hebben verkocht en Tom op de fiets naar zijn werk gaat, heeft het bijna alleen nog maar geregend!

Favo Friday #142

En verder werd er eigenlijk vooral veel gewerkt. Door de verkoop van Huggle is er tijd over, twee collega’s zijn weg en die tickets naar Nederland zijn niet gratis!

Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad. Happy Friday! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram