Favo FridayHET IS...

Favo Friday #141

geschreven door Marit juli 10, 2020 0 comments
Favo Friday #141

Vriendinnenweekend in Auckland, Huggle is verkocht en een pakketje van mijn mutti! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 3 juli t/m donderdag 9 juli)?

Favo Friday #141

Vrijdag kwam vriendin Marleen aan is Auckland! Marleen is ook Nederlands, maar ken ik vanuit Brisbane waar we elkaar bijna iedere dag zagen. Zij woont inmiddels ook al meer dan een half jaar in Nieuw Zeeland, maar dan (helaas!) op het Zuidereiland. Zo fijn om een heel weekend samen te spenderen en “onze” stad en leven hier te laten zien.

Favo Friday #141

Wat Marleen (en Paulien & Robin) en ik heel graag en vaak samen deden: op hotspot-tour! Koffietje hier, taartje daar, borreltje daar… kletsen en eten, iets wat we heel goed kunnen 😉

Favo Friday #141

Natuurlijk gingen we ook even langs “Dutch Delight”, zodat Marleen wat Nederlandse goodies kon inslaan om te laten proeven aan het vrienden daar. Altijd “gezellig”!

Favo Friday #141

Winkelen, de stad door fietsen, borrelen, bankhangen en met z’n drieën afsluiten met een wijntje aan het water. Wat was dit een heerlijk weekend!

Favo Friday #141

Gelukkig was het in het weekend oké weer, maar vanaf maandag was het echt alleen maar regen, wind en kou! Winter has really started… bah!

Favo Friday #141

Dinsdag nog flink genoten van dit uitzicht, want het was de laatste dag dat Huggle van ons was. Jup, je leest het goed. Huggle is verkocht. Verdrietig en blij tegelijk. Verdrietig omdat we een hoofdstuk van avontuur en vrijheid afsluiten (met zoveel mooie herinneringen) en blij omdat het ons gelukt is om in deze tijd een camper voor een redelijke prijs te verkopen. We hadden ‘m graag nog eventjes willen houden, maar met het oog op binnenkort naar Nederland vliegen, wilden we het risico niet nemen dit op het allerlaatste moment te moeten doen.

Favo Friday #141

Nog een laatste kijkje voordat de kopers ‘m kwamen ophalen. We weten zeker dat we hun er heel gelukkig mee hebben gemaakt/maken! Bye Huggle!

Favo Friday #141

Vooral Tom was al weken bezig met de verkoop en het was spannend tot het laatste moment, dus na de verkoop liepen we gelijk door om de spanning en opluchting weg te drinken met een mohito. Deze foto stuurden we naar onze families, want de verkoop betekent ook dat we gaan kijken naar vliegtickets naar Nederland.

Favo Friday #141

Een geweldig weekend, Huggle verkocht en dan ook nog eens eindelijk het pakket van mijn lieve mamsie ontvangen! HAPPY!

Favo Friday #141

Woensdag maakte ik foto’s van alle oefeningen die ik deed in de gym. Benieuwd? In deze blog laat ik mijn workout zien!

Favo Friday #141

Door het weer was het rustig op het werk, dus tijd om wat foto’s voor Instagram te maken… ook leuk! Chai latte met een ginger slice… mmmm!

Favo Friday #141

Over slices gesproken… ik maakte Snickers slices en oh my god!!! Zo goed gelukt, al zeg ik het zelf. Het recept staat nu online, dus ik zou zeggen: MAKEN DIT WEEKEND!

Dat was ‘m voor deze week. Geen tripjes met Huggle meer dus, maar er is nog heel veel te ontdekken in Auckland zelf.

Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad… happy Friday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram