Favo FridayHET IS...

Favo Friday #140

geschreven door Marit juli 3, 2020 0 comments
Favo Friday #140

Ontsnappen uit een escape room, een nieuw tentje in onze wijk en burgers eten met de Dutchies… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 27 t/m donderdag 2 juli)?

Favo Friday #140

Zaterdag gingen we samen met Rik & Hilde een escape room doen. Het was een “boat room” met allerlei ingewikkelde landkaarten etc., maar het is ons gelukt om binnen het uur eruit te komen! Woehoe! Heb jij ooit een escape room gedaan? Dit was mijn derde keer en ik vond het weer zo tof!

Favo Friday #140

Kou en gezellige lampjes… kerstgevoel!

Favo Friday #140

Een nieuw tentje in onze wijk (Dear Jane)! Die moesten we proberen. We deelden cornfritters met halloumi en ei en een “french toast croissant”. Mmmmm, goed gekeurd!

Favo Friday #140

De keuze is hier niet zo reuze als in Nederland, maar het vega(n) schap wordt steeds iets uitgebreider. Deze keer testten we de smoky cauliflower burgers… een zesje!

Favo Friday #140

Raaaaaainy Auckland!

Favo Friday #140

Na een weekend gezelligheid de week weer groen en gezond beginnen! Een smoothie van banaan, boerenkool, maca poeder, mango, walnoten en dadels… yum!

Favo Friday #140

Wanneer je wakker wordt met regen op het dak, buikpijn, een slecht humeur en vooral geen zin om te gaan hardlopen en dan toch even naar buiten gaat voor een wandeling en het helemaal opklaart. Echt een top begin van de dag (en weer blij)!

Favo Friday #140

Thai with the team! Meestal werk je alleen, dus je ziet sommige collega’s bijna nooit, dus dit was echt gezellig weer even bijkletsen. Onder het genoeg van pad thai, my favourite (dit was het voorafje: spring rolls)!

Favo Friday #140

Vroege en koude ochtenden op werk, maar wel een prachtig uitzicht vanaf de wc! Good morning city!

Favo Friday #140

Woensdagavond hadden we het afscheidsavondje met de Dutchies. Zij vliegen volgende week alle vier naar het Zuidereiland om daar vakantie te vieren (en daarna waarschijnlijk naar NL), dus het was de laatste keer samen. Ga ze missen!

Favo Friday #140

Ondanks dat het hier winter is, heb ik in de afgelopen week twee keer hier een ijsje gehaald, haha! Man man man, wat hemels lekker!

Favo Friday #140

Dit kwam ik tegen toen ik naar het toilet ging… zo goed!

Favo Friday #140

Gister was ik uitgeteld na drukke werkdagen en de gezellige etentjes. Lekker een dagje wat rustiger aan en alleen zijn (opladen!). Schoonmaken, boodschappen, recept maken, blog (over mijn hormonen) schrijven…

Dat was mijn week in foto’s! Hopelijk heb jij ook een leuke week gehad. Wat was jouw hoogtepunt?!

Happy Friday!

Laat een comment achter

Mijn andere blogs