Favo FridayHET IS...

Favo Friday #14

geschreven door Marit maart 24, 2017 1 Comment

Het is alweer vrijdag! Bijna weekend! En ook tijd om terug te blikken op mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag t/m donderdag). Kijk je mee?!
PS. Onderaan de blog kun je de drie winnaars van de Obrigado winactie vinden!  


Niet zo’n lieve foto en ook niet echt een favoriet moment, maar ik kan er nu ook wel weer om lachen. Op het werk gooide ik een vuilniszak weg, maar daar zat blijkbaar iets scherps in… Mijn collega vertrouwde de diepe snee niet helemaal, dus even later zaten we bij de huisartenpost. Gelukkig was er niets aan de hand (herinner je je nog mijn wond verhaal van vorig jaar?) Hechtingspleister erop en back to work!


Zondag begon ik de dag met een verfrissende run!


Zondag en maandag stonden op mijn blog in teken van ‘obsessief met eten en sporten omgaan’ en ‘de controle loslaten’. Onwijs veel reacties en mailtjes op gekregen. Zo knap dat dat jullie je verhaal durven doen! En ik hoop dat jullie iets met de challenge hebben gedaan!


Het was weer tijd om mijn ‘zwarte bonen brownie’ te bakken. Deze keer met extra chocolade! Ik vries altijd de plakjes in, zodat ik elke dag een lekker tussendoortje heb.


Ik ben ook nog wel eens in de sportschool te vinden, hoor! Alleen wel veel minder dan voorheen en dit bevalt me erg goed. Ik zal er binnenkort eens een blogje aan wijden! Hier ben ik aan het traplopen, een hoge hartslag gegarandeerd!


Deze foto heb ik om half 7 s’ochtends genomen. HALF 7 EN HET IS LICHT! Oh, it’s getting better and better en I LOVE IT!


Woensdagmiddag had ik weekend! Was ik ook echt aan toe! Ik beloonde mezelf bij thuiskomst direct op een wijntje en een bakkie chips. In het zonnetje.


In de afgelopen weken door de late diensten op het werk weinig thuis gegeten, dus woensdag heb ik me maar even uitgesloofd in de keuken voor Tom: romige risotto, yum!


Heel veel Levi’s! Ik draag eigenlijk altijd Levi’s broeken, omdat deze me super goed bevallen (ze zijn fijn als je regelmatig bil-oefening doet ;)) Eens in de zoveel tijd bestel ik dan ook een nieuwe lading en hier mag ik dan één of twee van houden van mezelf. Ik hou van thuis-shoppen!


Gister plaatste ik een hotspot-blog over Pure Frozen. Hier ga je toch van watertanden?


Met dit mooie weer kon ik een lange run niet laten! Momenteel train ik nergens voor, maar ik ben wel op zoek naar een toffe halve marathon. Daarom toch af en toe tussendoor een duurloop!


Ik ben verslaafd aan de Body&Fit wafels! Even opwarmen in de magnetron en dan kwark, fruit en karamel siroop erover heen. Gewoon als tussendoortje, love it!

Dat was ‘m weer voor deze week! Ik ben de komende dagen vrij en het wordt prachtig weer, ZIN IN! Kun jij nog wat van het mooie weer genieten?!
Happy Friday! ♥

______________________________


Vorige week vertelde ik jullie van alles over ‘Obrigado’ en daar was een leuke winactie aan verbonden! Super leuk dat jullie mee deden en een reactie achter lieten. De winnaars zijn geworden:
– Sophie
– Kristina
– Elsemiek

Ik heb op jullie berichtje gereageerd onder mijn blog, zodat je weet wie ik bedoel! Sturen jullie me een mailtje met jullie gegevens (naam + adres)? 

1 Comment

Annelies maart 24, 2017 at 15:42

Ziet er heerlijk uit allemaal! Wel jammer van je vinger 😉
Zou je een keer een blog willen schrijven over hoe het gaat met hardlopen, tips etc.
Ben benieuwd welke halve marathon er op je pad gaat komen!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram