Favo FridayHET IS...

Favo Friday #139

geschreven door Marit juni 26, 2020 8 Comments
Favo Friday #139

Sushi op het strand, een Nederlands verjaardagsfeestje in Kiwiland en een invisible beugel… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 19 juni t/m donderdag 25 juni)?

Favo Friday #139

Zaterdag reden we naar Takapuna en haalden sushi voor op het strand. De zon scheen volop waardoor het wel lente leek. Wat een heerlijkheid!

Favo Friday #139

Happy birthday to Cheyene! Normaal is ze op de langste dag van het jaar jarig (in NL), nu op de kortste. De kerstlampjes maakten het daarom helemaal af 😉

Met een kleine kater stonden Tom en ik zondagochtend op en besloten lekker buiten de deur te gaan brunchen. Zoals heel Auckland, haha.

Favo Friday #139

French toast! Hier had ik zo’n zin in en het was zoooo goddelijk!

Kwam dit tegen in een tijdschrift… mooi!

Volgens mijjjjj is het warm in NL ;), hier is het in ieder geval aardig herfstig (they call it winter). Dus maakte ik op werk en winterse foto voor Instagram. Turmeric latte (mmmmm!) met een frambozen-bananen cake.

Favo Friday #139

Ha! Beetje gekke foto misschien, maar ben benieuwd of het je opvalt! Ik draag hier namelijk een (invisible) beugel! Niet echt een favoriet moment, maar een maand geleden ging mijn spalkje aan de bovenkant los (kon door Corona niet eerder terecht). De orthodontist zei dat het leek alsof één voortand naar voren werd gedrukt door het spalkje en dat ik het beste even naar mijn eigen orthodontist moet gaan als we weer terug in NL zijn. Tot die tijd heb ik een invisible beugel voor snachts om het niet erger te maken. Best frustrerend (drie jaar geleden had ik dit met mijn spalkje onder en zat ik ook weer een half jaar aan de blokjesbeugel) en een duur grapje. Maar toch even delen als TIP: ga altijd GELIJK naar je orthodontist als je spalkje losgaat!!!

Favo Friday #139

Hier word ik blij van! Billen trainen met mijn banden!

Heb je al eens bloemkool in je havermout geprobeerd? Super gezond, proef je amper, super lekker (in combinatie met pindakaas al helemaal) en een top begin van je dag!

Favo Friday #139

Ik teste negen verschillende eiwitrepen van My Protein. Heb je mijn review al gelezen?

Ohhh, ik zit helemaal in Love Island Autralia, wie nog meer?! Elke dag een nieuwe aflevering (sinds 1 juni). Loooove het accent en love het hele programma! Heerlijk hersenloos kijken elke avond… zeg me dat ik niet de enige ben?! 😉

Favo Friday #139

Altijd blijven lachen. Ook als je door de regen naar je werk fietst terwijl je soms ook best graag in Nederland met je vriendinnen aan het strand had willen liggen 😉 (komt wel weer!)

Dat was ‘m voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad! Tot volgende week en…

happy Friday!

8 Comments

Je liefhebbende huisgenoot ;) juni 26, 2020 at 10:11

Love island Australia.. je bent niet de enige (helaas) :p

Antwoord
Marit juni 27, 2020 at 02:35

Zwaaaaaaaar leven

Antwoord
Friend from Brizzy! juni 26, 2020 at 13:53

Aah ik mis het ontbijten/brunchen buiten de deur! Gek dat je in Nederland dan toch eerder uiteten gaat ‘s avonds maar niet voor een ontbijt.

Antwoord
Marit juni 27, 2020 at 02:36

Jaaaa, ik vind dat zo knus! Wil ik ook echt gaan doorzetten in NL, dus hou maar vast wat ontbijttentjes in de gaten, gaan we daar binnenkort heen! 😉

Antwoord
Amber juni 26, 2020 at 21:40

Hi! Wat een heerlijke bananencake….wat zit er allemaal in, tussen en op😋

Antwoord
Marit juni 27, 2020 at 02:38

Oeh… hij is vegan en glutenvrij! Heb ‘m zelf niet gemaakt, dus weet het niet precies, maar vaak met amandelmeel, amandelmelk, kokossuiker, dadels en creme gemaakt van coconut cream en vanille. En de chialaag is gemaakt met berries, chia en dadelsiroop. Sorry, kan je niet het precieze recept geven, we doen eigenlijk altijd iets anders! 😉

Antwoord
Marcella Molenaar juli 2, 2020 at 12:09

Hier regent het nu al dágen en is het een graad of 15. Geen perfect Hollands weer dus!

Antwoord
Marit juli 15, 2020 at 02:53

Ah vergelijkbaar met hier momenteel! Hopelijk gaat het zonnetje snel weer (lekker warm) schijnen.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram