Favo FridayHET IS...

Favo Friday #138

geschreven door Marit juni 19, 2020 0 comments
Favo Friday #138

Een vol stadium tijdens de eerste rugby wedstrijd sinds corona, naar de kust en mijn zusje jarig! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 12 t/m donderdag 18 juni)?

Favo Friday #138

Wanneer je einde van de (werk)dag nog voor een kleine wandeling gaat en dit ziet. Wauw!

Markt in Hobsonville. Een super leuke markt en wijk (met Nederlandse huizen!) aan het water.

Heerlijk samen uitwaaien aan de kust in Muriwai.

Favo Friday #138

Pannenkoekjes bakken zonder meel of havermout? Gebruik eens kikkererwten. Super simpel, lekker en voedzaam!

Favo Friday #138

Zondagmiddag gingen we met vrienden naar RUGBY! Het was weer de eerste wedstrijd sinds corona. Een vol stadium! Best gek, maar was echt super tof om bij zo’n wedstrijd aanwezig te zijn.

Favo Friday #138

Maandag is wasdag! In ons “tiny house” hebben we geen wasmachine, dus breng ik het iedere maandagochtend naar een wasserette en drie uurtjes later krijg ik het zo weer terug. Ondanks dat ik geen hekel heb aan de was doen, is dit toch wel heel luxe en tijdbesparend!

Op werk lunch ik vaak met een “Buddha Bowl“. Groenten, kikkererwten, falafel en zoete aardappel in de oven, samen met nog meer groenten, kiemgroente en een lekker sausje. Zo kleurrijk, elke hap is anders, en het is super voedzaam/vullend.

Favo Friday #137

De kortste dag van het jaar komt eraan en het wordt steeds een beetje kouder en regenachtiger… toch valt me de “winter” tot nu toe echt reuze mee en hebben we vaker onverwachts een zonnetje, dan onverwachts een regenbui.

Afgelopen week hebben we voor het eerst Hello Fresh besteld! Vorige week was ik even klaar met onze “standaard maaltijden” en was ik toe aan nieuwe inspiratie. De maaltijden zijn inmiddels genuttigd en waren alle drie verrassend en super lekker! Dus missie is geslaagd: nieuwe inspiratie!

#groentevoor12uur challenge is still going strong! Love mijn carrotcake havermout ontbijt!

Favo Friday #137

Oeps… ja, ik ben zo’n iemand die een hoekje/squatrek inneemt voor een half uur voor allerlei oefeningen met de stang. Moet wel zeggen dat er nog een rek is en dat er altijd één beschikbaar is als ik kom, dus heb niet het gevoel echt in de weg te zitten/sporten 😉

Favo Friday #137

Mijn lieve zusje was gister jarig! En een half jaar geleden stond het vast dat ik daarbij aanwezig zou zijn, net zoals het Running Girls weekend komend weekend. Gek idee wel, maar zulke dingen komen wel weer. Hopelijk gaat alles steeds meer terug naar “normaal” en kunnen met z’n allen nog meer van zulke dingen genieten!

Onze Huggle staat sinds deze week te koop! Ons lieve campertje waarmee we naar de mooiste plekken zijn gereden. Wanneer het allemaal weer wat “normaler” is, willen we dus weer terug naar Nederland en aangezien het toerisme hier behoorlijk op z’n kop ligt, kunnen we ‘m beter te vroeg verkopen dan niet… dit weekend een aantal bezichtigingen dus hopelijk kunnen we snel iemand anders blij maken.

Dat was ‘m voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad.

Happy Friday! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram