Favo FridayHET IS...

Favo Friday #135

geschreven door Marit mei 29, 2020 0 comments
Favo Friday #134

Herfst in Auckland, een patatje oorlog halen bij Willem en weer naar de sportschool! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 22 t/m donderdag 28 mei)?

Favo Friday #134

Met de blote benen en koffie in een heerlijke middagzon op mijn vrije vrijdag. Ik denk dat dit het laatste moment is geweest dat ik (in NZ) in een kort broekje buiten in het zonnetje kon zitten, want de herfst is sinds afgelopen weekend echt begonnen. Regen, regen, regen!

Zaterdag bestond Fit with Marit 6 jaar!!! Samen met Tom vierde ik dit bij het Italiaanse tentje naast mijn werk. Trots!

De afgelopen zes weken is het iedere zondagochtend pubquizzen met de vriendengroep. Voor Nederland zaterdagavond, voor ons half 7 in de ochtend. Te gezellig om te missen! Deze keer hadden wij de quiz gemaakt, dus dat eiste een beste set-up, haha 😉

Favo Friday #134

Jaaaa, je ziet het goed! Een patatje oorlog in Auckland! Nu we in level 2 zitten zijn de café’s weer open, dus gingen we langs bij Dutch Delight (waar ik nog een blauwe maandag heb gewerkt!) voor friet en een broodje (vega!) kroket. ZO LEKKER!

De buit op de zondagmiddag: paprika chips en appelstroop van Dutch Delight en scones die we meekregen van onze lieve Work Away familie waar we ook nog gezellig langs gingen. Een top zondag!

Told you… herfst! In een week tijd liggen alle bladeren op de grond!

Boek bijna uit, dus tijd voor nieuwe! De onderste (followers) begin ik morgen in. Die bovenste twijfel ik nog of ik die zal kopen, dus bij deze de vraag of iemand ‘m al gelezen heeft en of het een aanrader is?

Favo Friday #134

Maandag duurloopdag! 19 km deze keer! Heel veel heuvels, stoplichten en regen, maar wat ging het lekker! Ik heb naar podcasts (man, man, man en zelfspodcast) geluisterd en de kilometers vlogen hierdoor voorbij!

Favo Friday #134

Na de run + douche een heerlijk warme havermout ontbijt met banaan en pindakaas… smullen!

Meestal ben ik maandag vrij, omdat een collega dan graag wilt werken, maar helaas had hij vakantie en dus had ik er maar even een krukje bij gepakt na de duurloop in de ochtend. Haha!

Favo Friday #134

Afgelopen week weer voor het eerst met de bus (omdat het dus zoveel regende). Er wordt overal geattendeerd op de physical distancing, maar ik moet zeggen dat dit op veel plekken “even vergeten” wordt. Het voelt overal weer erg normaal aan. Restaurants zijn open en daar is geen limiet op oid (alleen dus die afstand, die vrijwel niet wordt toegepast). Aan de ene kant voelt het heel gek en vrij, aan de andere kant zijn er op dit moment nog maar twintig mensen in heel NZ die (op dit moment) corona hebben.

Favo Friday #134

Ook de sportscholen zijn sinds twee weken weer open. Afgelopen woensdag durfde ik het aan en wat was dat fijn! Heel rustig aan ga ik de krachttraining weer opbouwen. Yay! (En yay voor Nederland die ook over een maandje weer los mag!)

Favo Friday #134

Hoe lekker zien deze “bounty bites” eruit?! Oh man, al dat lekkers op werk! I can’t stop eating!

Favo Friday #134

Op Instagram vroeg ik of jullie gelijk uit bed ontbijten of liever wat later? Ik ontbijt namelijk de laatste maanden wat later in de ochtend, terwijl ik eerder altijd gelijk ontbeet wanneer ik opstond. Binnenkort deel ik mijn verdere ochtendroutine op een werkdag!
PS. Het recept van deze chiapudding vind je hier.

Favo Friday #134

Heb ook een nieuwe hobby! Of nouja, ik heb een “bullet journal” gekocht en nu ben ik af en toe wat aan het tekenen en schrijven. Niet te perfectionistisch, gewoon waar ik zin in heb! Wie heeft dit ook al eens gedaan?

Gister was de laatste dag werken van deze week, want vandaag gaan we eindelijk weer op pad met HUGGLE! Heel veel zin in!

Happy Friday! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram