Favo FridayHET IS...

Favo Friday #134

geschreven door Marit mei 22, 2020 3 Comments
Favo Friday #134

Wakker worden met krullen, eindelijk weer naar de kapper en gezelligheid met andere Dutchies! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 15 t/m donderdag 21 mei)?

Favo Friday #134

Het resultaat van een nacht met “sokken in je haar” slapen. Ja, echt! Hilarisch! Zoek maar op YouTube op als je morgen ook met krullen wilt wakker worden 😉

Favo Friday #134

Vrijdagavond was het na bijna twee maanden weer tijd om (in het echt) te socializen! Gezellig met een groepje Nederlanders borrelen, pizza eten en genieten… zo fijn!

Favo Friday #134

Ik zorgde voor het dessert: kaneel donuts (even in de oven) met caramel chocolade (op de donut leggen/laten smelten als die uit de oven komen) en caramel saus… GODDELIJK!

Favo Friday #134

Zaterdag reden we weer met Huggle naar de kust om lekker te gaan wandelen en uit te waaien. Deze “pluimpjes”, zoals ik ze altijd noem, vind je echt overal. Vooral aan de weg. Prachtig gezicht in combinatie met de zon!

Favo Friday #134

Woooooohooo! De weerstandsbanden mét logo zijn weer op voorraad! Gelukkig is deze levering goed gegaan en ik ben super trots dat ik ze weer in mijn shop heb. Bestellen kan via deze link!

Favo Friday #134

Maandag-duurloopdag-elke week een kilometer verder! Dat waren er deze keer 18! Een nieuwe route met best wat heuvels, maar heerlijk in het ochtendzonnetje. En dat gevoel wanneer je onder de douche staat (“I DID IT”) is onbeschrijfelijk. Nu alweer zin (/gezonde spanning) in komende maandag!

Favo Friday #134

Vorige week ging level 2, dus afgelopen week gingen we weer op “normale” tijden open. Dat betekent om 7 uur open, om kwart voor 7 aanwezig zijn, dus om kwart over 6 op de fiets zitten. Vroeg, donker en koud, maar wel prachtig uitzicht als ik aankom op werk.

Voor het eerst iets met parelcouscous gemaakt en dat was lekkerrrr! Ik schreef gelijk het recept uit: parelcouscous met rode biet en feta. Yum!

Favo Friday #134

Na zes maanden ging ik gister weer naar de kapper! Ik hou daar zo van! De weken voor je afspraak stoor ik me echt aan alles, haha (herkenbaar?). Nu weer helemaal fris en blond! 😉

Favo Friday #134

De kapper was een eindje van onze studio, maar dat leverde wel een prachtig plaatje op terwijl ik op de ferry stond te wachten. Zo vredig!

Afsluitend mijn aanrader om dit weekend te maken: vegan en een gezondere variant van chocolade caramel slices. Echt hemels lekker, vooral bij je koffie momentje. Mmmmm!

En dat was ‘m voor deze week. Morgen nog een dag werken en dan zondag lekker vrij (en leuke plannen)! Volgend weekend gaan we, hoogst waarschijnlijk, een weekend met Huggle op pad… zin in!

 Happy Friday! ♥ 

3 Comments

Margot mei 22, 2020 at 15:47

Prachtig, je haar zo!

Antwoord
Marcella Molenaar mei 27, 2020 at 15:36

Wat zit je haar mooi! Ik ben vandaag weer naar de kapper geweest 🙂

Antwoord
Marit juni 5, 2020 at 00:41

Dan zit jouw haar vast ook heel mooi! Bedankt voor je compliment!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram