Favo FridayHET IS...

Favo Friday #133

geschreven door Marit mei 15, 2020 2 Comments
Favo Friday #133

Eindelijk weer op pad met Huggle, de deuren op het werk weer écht open en a lot of foooood! Klaar voor mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 8 t/m donderdag 14 mei)?

Favo Friday #133

Op mijn werk is de meest gekochte smoothie de “celebration of greens”, waar boerenkool in zit. Sinds ik hier werk eet (en drink) ik veel vaker boerenkool. Super lekker in smoothies, maar ook in je salade. En super gezond! Vezelrijk en vol vitamines (K, A, C), ijzer, calcium, magnesium en antioxidanten.

Favo Friday #133

Zaterdag begonnen we de dag sportief! Banden en boksspullen mee naar het park en gaan! Heerlijk begin van het weekend. (PS. De weerstandsbanden mét logo zijn weer op voorraad!)

Favo Friday #133

Het weekend werd nog veel leuker, want eindelijk gingen/mochten we weer met Huggle (onze auto/camper) op pad! Zo fijn! Na een kwartier rijden hadden we al dit soort uitzichten… where we came for! Hopelijk binnenkort ook weer echt slapen in Huggle als het dan niet al te koud is (winter is coming, brrrr!).

Favo Friday #133

BEACH!!! SO HAPPY!!!

Favo Friday #133

Als Tom ziet dat ik dit deel moet ik het sowieso verwijderen, maar ik moet elke keer zo lachen als ik de auto in stap. Dit briefje ligt altijd vrij opzichtig op de voorstoel. Er wordt namelijk nog al eens ingebroken in auto’s in onze wijk en tja… dan doe je net alsof je getest op Corona bent, want dat houdt de dieven weg.

Favo Friday #133

Zondag maakten we een fietstocht naar de kust (van Auckland). Prachtig weer en een heerlijk ritje (hoe mijn sportweek eruit zag lees je hier!).

Favo Friday #133

Maandag was het weer tijd voor de elke-week-een-kilometer-verder duurloop! 17 km deze keer! Pittig, maar zo’n fijne uitdaging!

Favo Friday #133

Na de run en douche was het tijd voor een heerlijke mugcake.

Favo Friday #133

De falafel moest op en dus combineerde ik ‘m met pasta pesto. Bleek dus echt een vet goede combinatie! De falafel bakte ik samen met ui, knoflook en broccoli waardoor dit knapperig was en ik roerde een paar lepels pesto door de pasta heen waardoor dit super creamy was. Aanrader!

Favo Friday #133

De “morning glory” van mijn werk. Gemaakt met chia jam, vanille chia, coffee chia en chocolade chia. Ziet er lekker uit hé?!

Favo Friday #133

Best of both worlds: chia pudding met smoothie in één bowl! Op werk maken we chia pudding met dadelsiroop en kokosmelk, zelf maak ik ‘m zoals dit recept. Try this at home!

Favo Friday #133

Over (bieten)smoothies gesproken… gister daagde ik mezelf uit om een hele dag groente toe te voegen aan mijn maaltijden en snacks. Hoe dat ging en wat ik zoal at en dronk, zie je in deze blog.

Favo Friday #133

Dit kwam ik tegen tijdens mijn run… eng! Maar grappig. Maar eng!

Sinds gister (donderdag) zitten we in level 2! Wat betekent dat de deuren van mijn werk nu echt weer geopend zijn en mensen binnen mogen komen. Wel met gepaste afstand natuurlijk. Was even wennen, maar het is na twee dagen werken alweer bijna normaal. Mensen op terrassen, winkels open, binnen zitten in een restaurant… (op de foto mijn lieve collega TJ!)

Favo Friday #133

Eat the rainbow! ♥ 

Favo Friday #133

Heb je wel eens matcha latte geprobeerd? Matcha is een groene thee soort, maar met nog meer antioxidanten. De smaak is een beetje grassig/bitter, maar met (amandel)melk heerlijk en super gezond!

Dat was ‘m voor deze week! Ik heb net een ochtend gewerkt en ben nu nog wat dingen voor Fit with Marit aan het doen (met bovenstaande thee ;)) en dan is het WEEKEND!

Happy Friday! ♥ 

2 Comments

Marcella Molenaar mei 26, 2020 at 13:56

Yum, die regenboog met chia. Die zou ik graag willen bestellen 🙂 Fijn joh, dat de restaurants weer gewoon open is. Dat duurt hier nog wel een tijdje. Zijn er daar ook restricties voor het aantal personen wat binnen mag zijn?

Antwoord
Marit juni 5, 2020 at 00:40

Geen restricties, meer dat je de 1.5 meter afstand bewaard, maar eigenlijk gebeurd dat vrij weinig. Gelukkig geen gevallen op dit moment, dus dan voelt het oké.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs