Favo FridayHET IS...

Favo Friday #131

geschreven door Marit mei 1, 2020 2 Comments
Favo Friday #131

Na vijf weken weer naar het werk toe, de laatste week van #stapril en verder vooral heel veel eten uiteraard… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 24 t/m donderdag 30 april)?

Favo Friday #131

De vrijdag begon geweldig! We kregen namelijk post vanuit Nederland! Mijn lieve schoonmoeder stuurde tijdschriften, een liefdesslinger en… TONY’S!!! Zo zo zo blij!

Favo Friday #131

We beginnen de zaterdag met een heerlijke wandeling (6 km) naar het centrum om daar vervolgens met een paar Nederlanders in het park te zitten. Op de terugweg hadden we wel een ijsje verdiend!

Favo Friday #131

Ik voelde me zo cool hier, hahaha! Eindelijk, voor het eerst, ook een zoom-meeting met mijn collega’s!

Favo Friday #131

Zondag ging de wekker vroeg, want er stond weer een pubquiz met de vriendengroep gepland! Zij aan de borrel, wij aan de koffie. Heel leuk!

Favo Friday #131

Maandag was het duurloopdag! Ik liep eens een hele andere route en belandde op deze roze brug… woohoo!

Favo Friday #131

Maandag was ook de laatste dag van level 4 – lockdown, dus ik nam tijdens het hardlopen nog even een kijkje in het centrum. Dit is de hoofdstraat die normaal overbeladen is… zo gek om te zien!

Favo Friday #131

Het was een lange run, dus ik kwam ook nog langs de haven. Prachtig, rustgevend plaatje, vind je niet?

Favo Friday #131

Scrambled tofu met toast on the side… heerlijk als lunch!

Favo Friday #131

Dinsdag was het tijd om weer aan het werk te gaan! Zo fijn om ergens naar toe te fietsen, weer andere mensen te zien en lekker bezig te zijn. Eerst een dagje voorbereiden en schoonmaken…

Favo Friday #131

… en woensdag gingen we echt open! Je mag dus niet ergens binnenkomen, maar je mag wel afhalen en laten bezorgen. Even wennen, maar ook wel weer leuk en fijn!

Favo Friday #131

Het duurde een paar werkdagen, maar eindelijk zijn de koffiebonen ook binnen en ohhhh… die eerste koffie die ik zelf weer maakte… GODDELIJK! Een kokosmelk flat white… mmmmm!

Favo Friday #131

Dit stond in mijn agenda… zo gek! Toen Kelly en ik een klein jaar geleden tickets kochten voor Nienke Plas, had ik dus verwacht weer terug te zijn in NL. Nou, dat is dus niet het geval. En gelukkig maar, want het gaat toch niet door… hebben we nog tegoed! 😉

Favo Friday #131

Ohhhh, mijn collega maakte voor het eerst deze vegan Snicker Slices… ZOOOO goddelijk! Kijk op haar Instagram voor het recept… echt een aanrader!

Favo Friday #131

En nog een tip om dit weekend te maken: avocado-doperwten spread voor op je brood (of voor bij de borrel of door je salade)! Super simpel, super gezond en super lekkerrrrr!

Dat was ‘m voor deze week. Weer even wat anders dan alle dagen thuis zijn. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad!

2 Comments

Rachel Versluis mei 1, 2020 at 10:03

Balen dat sommige dingen worden afgezegd, maar het is helaas niet anders. Nienke is wel echt ge-wel-dig haha. Gelukkig heb je de show nog tegoed!

Antwoord
Marit mei 7, 2020 at 08:22

Jaaaa, zin in! Dank voor je reactie, Rachel! 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram