Favo FridayHET IS...

Favo Friday #130

geschreven door Marit april 24, 2020 1 Comment
Favo Friday #130

Heel wat #stapril wandelingen, de laatste week van level 4 en uiteraard… a lot of foooood! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 17 t/m donderdag 23 april)?

Favo Friday #130

Zaterdagochtend hadden we afgesproken met een paar Nederlanders in het park en onderweg viel ons oog op deze prachtige vlinder in een prachtige struik… wat een plaatje niet?!

Favo Friday #130

Ik ging voor de tweede keer aan de slag met een vegan, gezondere versie van caramel slices (dit is de “ongezondere” versie) en ohhh, zo lekker! Het recept ga ik heel snel met je delen!

Favo Friday #130

Tom en ik proberen twee keer per week een kwartiertje met elkaar te boksen. Energie eruit en vooral erin, heerlijk! Wat ik meer doe op sportgebied? Dat deel ik iedere week in een nieuwe “mijn sportweek”!

Favo Friday #130

In het weekend liet ik via Instagram stories zien hoe ik mijn favoriete ontbijt van het moment (carrotcake havermout) maak. Via highlights terug te zien!

Favo Friday #130

Borreltijd met Brisbane vrienden op de FaceTime! Super gezellig en in dezelfde tijdzone, haha! 😉

Favo Friday #130

Maandag begon ik de dag vroeg met een rondje hardlopen. Ik word zo blij van de opkomende zon + palmbomen!

Favo Friday #130

Daarna was het tijd voor een pannenkoek! Een banaan, ei, havermout en een schepje eiwitpoeder en bakken maar! Heerlijk met fruit, kwark en pitten.

Favo Friday #130

Maandag om 16:00 uur was het in Nieuw Zeeland tijd voor de persconferentie. Wordt level 4 verlengd of gaan we over op level 3? Gister schreef ik er een duidelijke blog over!

Favo Friday #130

En zoals je ook in die blog van gister kunt lezen kreeg ik begin van de week een fliiinke boete binnen. Daarna ben ik gelijk door al mijn blogs gegaan om foto’s te verwijderen en dat was een behoorlijke klus, maar wel heel leuk/grappig(/confronterend?) om oude blogs (uit 2014!!!) tegen te komen. Wie o wie las toen al mijn blogs? Ben ik heel benieuwd naar!

Favo Friday #130

Groentje in je ontbijt? Probeer deze courgette pannenkoekjes! Je proeft er amper iets van en het is zo’n goed begin van je dag!

Favo Friday #130

Door #stapril wandel ik nu meer dan ooit en ohhh, wat geeft me dat veel energie zeg! Heerlijk!

Favo Friday #130

Een aantal producten van My Protein testen! Heel benieuwd naar. Heb jij hier al enige ervaring mee? Ik ben heel benieuwd naar andermans meningen over deze producten! Of bij welk bedrijf bestel jij je eiwitpoeder, repen en voedingssupplementen? Ik weet nog niet of mijn samenwerking met Body & Fit stand gaat houden, dus ik ben wat zoekende en daarbij kan ik wel wat hulp gebruiken, so let me know!

Favo Friday #130

You can’t go wrong with warme havermout met crunchy(!) pindakaas 😉

Dat was ‘m voor deze week. Volgende week zal er (eindelijk!) weer heel anders uitzien, omdat we dinsdag over gaan op level 3 en ik dus weer aan het werk kan!

Happy weekend! ♥ 

1 Comment

Rachel Kromdijk april 24, 2020 at 09:45

haha langleven de staafmixer en het ziet er weer allemaal erg fleurig en jummie uit!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs