Favo FridayHET IS...

Favo Friday #13

geschreven door Marit maart 17, 2017 7 Comments

Het is weer vrijdag! Tijd om terug te blikken op mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag t/m donderdag). Een week waarin ik veel moest werken, maar met veel gezelligheid tussendoor! Favo Friday #13, kijk je mee?!


De vrijdag begon goed met pannenkoekjes en verse aardbeien! Heerlijke combinatie. Recept van de pannenkoekjes vind je hier.


Zaterdag werd ik wakker bij mijn ouders in Heerenveen en mijn zusje en ik besloten een stuk te gaan rennen! Wauw, wat een prachtig weer en wat word ik hier vrolijk van!


Lunchen met mijn moeder bij By Kees. Echt de leukste hotspot van het Noorden, zoveel lekkers en gezonds op de kaart! Tom was een weekend weg, dus ik keek ik ‘Wie is de Mol’ bij mijn ouders. Wat was het zenuwslopend!!! Ik zat op Diederik, maar die ging er tot mijn grote verbazing uit. Thomas was daarna mijn mol, wat heeft hij het goed gedaan! Op wie zat jij?


Zondag was het zulk prachtig weer! Samen met een paar jongere van het werk besloten we een wandeling door het bos te maken. Heerlijk!


Maandag stond in teken van de #bananenbroodchallenge. Zo leuk om jullie varianten voorbij te zien komen!


O ja, de maandag stond ook in teken van donuts. Ik had Tom het hele weekend niet gezien, dus ik had zin om wat lekkers voor ons mee te nemen. Ik koos voor de red velvet, chocolade, vanille en salted caramel. Welke zou jij kiezen?!


Dinsdag heb ik de hele dag veganistisch gegeten. Mijn ontbijt was deze smoothiebowl van spinazie, soja yoghurt, banaan, mango en havermout. Hoe de rest van de dag ging? Dat zie je in dit filmpje!


Momenteel heb ik geen hardloopdoelen, maar met dit weer ben ik liever buiten dan in de sportschool (of op de bank) te vinden. Een rondje van 10 kilometer vind ik dan heerlijk!


Vrienden vroegen of we mee gingen naar de bios, dat wilden we wel! Wist ik veel dat we naar deze film zouden gaan, was een kleine tegenvaller! Heb jij ‘m gezien?

Woensdag ging ik stemmen en lunchen met een vriendinnetje! Ik ging voor de ‘skele makreel’ bij Wadapartja. Voor het eerst op het terras!!!


Ontbijten met mijn zusje bij het Concerthuis. Op het terras!!! Allebei een acai bowl en we deelden de wentelteefjes. Genieten!


Doe je al mee met de winactie? Ik mag drie Obrigado kokoswater pakketten weggeven!


Vorige week vertelde ik al dat ik een proefles kickboksen had gedaan. Ik vond dit zo tof en het leek me ook wat voor de jongeren op mijn werk. Gister deden we dus een proefles en het weer zooo tof! Ik zit echt te twijfelen om me aan te melden… Heb jij het wel eens gedaan?


Deze week ben ik de ‘FitBit Charge 2’ aan het uittesten: ik probeer 15.000 stappen per dag te zetten. Volgende week plaats ik het resultaat op YouTube! Heb jij een FitBit? Hoeveel stappen zet jij gemiddeld per dag?

Dat was het dan! Ik hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad!
Happy Friday! ♥

7 Comments

lauraq maart 17, 2017 at 14:50

Leuk! Maar,, dat is toch de fitbit charge 2 en niet de blaze? Ik heb dezelfde, alleen in het blauw!

Antwoord
Marit maart 17, 2017 at 15:17

Laura, je hebt helemaal gelijk, bedankt! Heb het direct aangepast. Ik had hiervoor de Blaze haha! Maar bevalt ie jou ook? Hoeveel stappen heb je gemiddeld per dag?

Antwoord
Kelly maart 17, 2017 at 14:53

Leuk geschreven! Ik heb een fitbit flex 2. Gemiddeld zet ik 12.000 per dag, ik probeer de 10.000 altijd te halen. Misschien moet ik mijn doel tot ook maar tot 15,000 stappen per dag verhogen! Bedankt voor de motivatie!

Antwoord
Marit maart 17, 2017 at 15:17

Dankjewel! 12.000 is ook hartstikke goed! Ik vind 15.000 ook wel een uitdaging hoor. Denk dat het heel erg afhangt van je werk/dagelijkse bezigheden!

Antwoord
Lyske maart 17, 2017 at 22:59

Oefff die donuts, waar vandaan?

Antwoord
Marit maart 18, 2017 at 16:32

Pure Frozen in Groningen, echt een keer heen!

Antwoord
Kyara Esteva maart 17, 2017 at 23:37

Ook hier een fitbit, probeer minimaal de 10.000 stappen te halen!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram