Favo FridayHET IS...

Favo Friday #129

geschreven door Marit april 17, 2020 0 comments
Favo Friday #129

Pasen, veel eten (maken), home workouts, wandelen en de laatste week lockdown? Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 10 t/m donderdag 16 april)?

Favo Friday #129

Mmmm.. (nog steeds) bijna elke dag m’n ontbijt: havermout met eiwitpoeder, frambozen en toppings. Verveelt nooit!

Favo Friday #129

Wakker worden met dit uitzicht, prachtig!

Favo Friday #129

Zaterdag werd de “Slaapfitness” les van IKEA online gezet en ik was één van de vijf gezichten van de campagne/die dit mocht promoten. Trots op!

Favo Friday #129

In het weekend was er weer een andere berg aan de beurt: we beklommen “Mount Roskill”. Niet een super hoge berg, maar wel een mooi uitzicht op onze buurt!

Favo Friday #129

Pasen! En ja ja, ik weet het. Verbrande croissants. Maar als je dat laagje eraf haalt hartstikke lekker! Heerlijk met een pannenkoek en super gezonde ginger shots (gember, kurkuma, zwarte peper en kokoswater gepureerd met de staafmixer).

Favo Friday #129

Het tweede jaar op rij dat we niet bij familie zijn met Pasen (net zoals heel veel mensen dit jaar), dus dan maken we er zelf maar een extra feestje van. Ik maakte carrotcake! Heeeer-lijk!

6CAC222F F4EA 44E1 8641 8474913DAF90

Nieuwe dag, nieuwe planning! Iedere ochtend maak ik een planning voor de dag om structuur aan te brengen en omdat het vooral heerlijk is om af te vinken 😉 Ik schrijf vooral dingen op waar ik (vooral deze tijd) blij van word en belangrijk vind om tijd voor vrij te maken: sporten, wandelen, eten (maken), programma’s terugkijken, lezen…

Favo Friday #129

Helemaal verslaafd aan havermelk cappuccino’s… yummmm!

Favo Friday #129

Jaaaa, we hebben ons bedhoekje opgeleukt met wanddecoratie. Stay tuned, want volgende week vertel ik je er alles over (+ kortingscode!).

Favo Friday #129

Bluhhh.. de hele week al veel regen! Dus tijdens mijn run liep ik tussen de buitjes en bushokjes door, haha.

Favo Friday #129

@ de plaatselijke kapper, haha! Wie heeft (ook) allemaal al zijn of haar vriend “moeten” knippen?

Favo Friday #129

Broodjes met bietenhummus, avocado en kiemgroente met pompoen uit de oven ernaast. Extra tijd voor de lunch betekent extra lekker lunchen!

Favo Friday #129

Durf het bijna niet uit te spreken, want er niet heel veel op voorraad, maar mijn weerstandsbanden zijn sinds gister weer te bestellen! WOEHOE!

Dat was ‘m voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad.

Geniet van je weekend!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram