Tja, wat kun je als favoriete momenten laten zien als je de hele week binnen zit? Eh… baksels! Sportmomenten! Wandelingen! En… ons nieuwe koffiezetapparaat! Ik neem je mee in mijn week (vrijdag 3 t/m donderdag 9 april)… kijk je mee?!
Doordat Tom zijn werk gewoon fulltime doorgaat op de doordeweekse dagen (en ik in dat ritme doorga), voelen we gelukkig echt nog verschil met de weekenden. Vrijmibooo dus!
Dit wortelcake havermout ontbijt is zo’n aanrader! Een super creamy, voedzaam (+100 gram groente!) en lekker begin van je dag!
Zaterdagmiddag spraken we met Joost & Viora af op de top van Mount Eden. Op een afstandje even bijkletsen en genieten van de zon en het uitzicht. Fijn!
Na een heerlijke wandeling/klim van 10 kilometer was het tijd voor pizza en de Belgische Mol (geweldig!) op de bank. De pizzabodem belegde ik met tomatenpuree, ui, courgette, champignons, falafel, paprika en sriracha mayonaise. Yum!
Morningwalk in het park. #STAPRIL
Rijst, tempeh, boontjes, zelfgemaakte pindasaus en kroepoek… mmm! Op het moment het favoriete gerecht van Tom. Recept vind je hier.
Afgelopen week liet ik op Instagram stories stapsgewijs zien hoe ik in een handomdraai een bananenbrood maak. Super simpel, super lekker en super gezond! Deze stories kun je vinden op mijn Instagram onder de highlight “Food 2”.
Ik begin de meeste ochtenden met bewegen, maar zit de rest van de dag vaak veel stil (waarom dat slecht is lees je hier) dus afgelopen week besloot ik vaker in de middag nog een wandeling te maken. Koffie in mijn to-go beker en lekker een blokje om! (Eén van de tips om meer te bewegen in deze tijd!)
Over koffie gesproken… na twee weken oploskoffie hield ik het afgelopen weekend niet meer en bestelde dit nieuwe koffiezet apparaat!
Dat geluid. Die koffie dat in het kopje stroomt. Die creme laag! Intens GENIETEN!
Inclusief melkopschuimer. Tja, gelukkiger kun je me op me even niet maken, haha.
Pompoen uit de oven is altijd een goed idee. Zomaar als snack of lekker bij de lunch. Snijd een stuk af van de pompoen, snij in schijven (laat het schil erom), haal de pitten weg en leg op een bakplaat met bakpapier. Ik smeer met mijn vinger nog wat olie over de pompoen en bestrooi het daarna met kaneel en zeezout. In een voorverwarmde oven (200 graden) voor 25 minuten.
Lieverds Joost & Viora kwamen nog even langs om doei te zeggen voordat ze woensdag met een repatriëringsvlucht naar Nederland vlogen. Onze Dutch buddies, we gaan ze missen!
Afgelopen dagen behoorlijk wat regen(bogen) gehad, maar gelukkig wordt het komend weekend een zonnig Paas weekend.
Dat was ‘m voor deze week. Hoe was jouw week?
Fijn Pasen! ♥