Favo FridayHET IS...

Favo Friday #127

geschreven door Marit april 3, 2020 2 Comments
Favo Friday #127

We zitten hier inmiddels op dag 11 van isolatie, maar de verveling is gelukkig nog niet toegeslagen. Genoeg te bakken, kijken, scrollen, bloggen en sporten… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 27 maart t/m donderdag 2 april)?

Favo Friday #127

Vrijmibo met z’n tweetjes voor de deur. We wonen in een kleine studio, maar we hoeven maar één deur open te doen en we kunnen buiten zitten!

Favo Friday #127

In het weekend hebben we veel tv gekeken. Genoeg terug te kijken: First Dates, de Belgische Mol, Dream School, Handmaid’s Tale en komend weekend Casa del Papel!)… heerlijk!

Favo Friday #127

Mezelf ook maar even nuttig gemaakt en de kast opgeruimd met ehm… ontzettend veel kleren 😉

Favo Friday #127

Zaterdagmiddag spraken we “in het midden” af met Joost & Viora. Vorig weekend gingen we nog samen kamperen, nu werd er netjes twee meter afstand gehouden.

Favo Friday #127

Tom en ik hebben samen het boksen weer opgepakt. Dit veldje zit 100 meter van onze studio en is heerlijk om soms een half uurtje los te gaan.

Favo Friday #127

Na de ochtend workout een heerlijke kaneel mugcake als beloning… mmmm!

Favo Friday #127

Het zonnetje scheen afgelopen week volop… 22 graden, heerlijk!

Favo Friday #127

Nacho night!

Favo Friday #127

Altijd chocolade na het eten… deze is zooo yum!

Favo Friday #127

#STAPRIL is begonnen! En die begon ik met een heerlijke ochtendwandeling in het park. Genieten!

Favo Friday #127

1 april betekent ook dat kwartaal 1 van 2020 erop zit which means… bonnen verzaaaaamelen!

Favo Friday #127

Ochtend snacken in bed!

Favo Friday #127

Na twee broodjes avocado met kikkererwten nog een broodje Nutella met aardbeien als toetje 😉

Dat was ‘m voor deze week! Hopelijk gaat het goed met jullie en vermaken jullie je ook nog een beetje. Ik heb afgelopen week weer veel gebakken, dus er komen zeker nog wat recepten aan (wat dacht je van “healthy” caramel slices?!)

Enjoy your weekend ♥

2 Comments

Babet april 3, 2020 at 08:09

Hi Marit,

Zou je een blog kunnen maken met hoe je je reis/trip het beste kan plannen. Wij willen volgend jaar (als hopelijk alles weer wat normaler is) 2 maanden gaan reizen door Australie en Nieuw-Zeeland. Maar ik vind het best lastig om te plannen waar we allemaal heen gaan. Hoe zoek je dat uit?

Antwoord
Marit april 12, 2020 at 05:12

Hi Babet,
Bedankt voor je berichtje. Ik denk dat het lastig is om een blog specifiek te schrijven over hoe jullie je reis moeten plannen, omdat iedereen anderen voorkeuren heeft. Ik heb natuurlijk heel veel reisblogs geschreven dus je kunt daar eens doorheen gaan om te kijken wat je trekt. En ikzelf vind het heel belangrijk om naar het weer te kijken. Australië is zo groot en het klimaat in het zuiden is heel anders dan in het noorden… ik ga eens kijken of ik er op een andere manier een blog over kan schrijven, maar als ik je mag adviseren zou ik als voor onderzoek (en voorpret!) gaan kijken naar het klimaat, natuur wat je wilt zien en mijn blogs lezen om te kijken wat je zoal aantrekt en zoekt in een reis! Veel plezier in ieder geval!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs