Favo FridayHET IS...

Favo Friday #126

geschreven door Marit maart 27, 2020 1 Comment
Favo Friday #126

Het weekend begon hier behoorlijk “corona-vrij” met de Unicorns, maar maandag kwam daar al snel een grote verandering in. Ik neem je mee in mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 20 t/m donderdag 26 maart)!

Favo Friday #126

Het weekend begon goed, want de Unicorns (Joost & Viora) zaten bij ons op de bank! Kletsen, borrelen en natuurlijk… EZELEN! Wie is ook zo’n fan van dit spel?

Favo Friday #126

Ik maakte nacho’s met zwarte bonen, jackfruit, maïs, groenten, kaas, chillisaus en guacamole… yummm!

Favo Friday #126

Nadat ze een nachtje bij ons in de straat hadden gekampeerd (ssst!), reden we richting het Zuidoosten voor een weekendje gezelligheid met z’n vieren. We begonnen de zaterdag met een wandeling (inclusief behoorlijke heuvel) in de weilanden aan de kust.

Favo Friday #126

#campinglife

Favo Friday #126

Na nog een heerlijke wandeling op zondag (“mijn sportweek #13”) lunchten we nog gezamenlijk en daarna was het tijd om (tijdelijk) afscheid te nemen. Zij verder reizen, wij weer terug naar de grote stad.
(Kijktip: de NZ vlog die Joost&Viora afgelopen week op YouTube plaatsten: prachtige beelden van het prachtige NZ… genieten!)

Favo Friday #126

En toen hoorde ik maandag tijdens het werk dat alle scholen, winkels en horeca dicht moesten binnen 48 uur. Daar was ik op voorbereid, maar ik had het niet zo snel verwacht (meer daarover in deze kletsblog).

Favo Friday #126

Nog een paar uurtjes gewerkt en toen was het tijd om te sluiten voor minstens vier weken. Echt heel gek en jammer… (maar volledig begrijpelijk natuurlijk!)

Favo Friday #126

Ik kreeg al een week lang mee hoe iedereen in NL met de situatie omging, dus ik had genoeg voorbeelden en tips voor het thuis zitten. Iedere ochtend maak ik een planning voor de rest van de dag. Hoeft echt niet mega productief te zijn, maar het motiveert wel en het zorgt voor ritme, wat fijn is.

76B3968F 82E4 45CD B2FA 4021EB30A550

Dinsdag kocht ik nog snel wat bakspullen (en pantoffels, want het wordt hier steeds kouder!), zodat ik deze weken allerlei nieuwe receptjes kan gaan proberen. Heb inmiddels al heel wat lekkers gemaakt, dus hou mijn blog in de gaten!

Favo Friday #126

Ik heb me aangemeld als “street coordinator” van de straat waarin we wonen, dus hopelijk kan ik iets betekenen voor de mensen die bijvoorbeeld niet de mogelijkheid hebben om naar de supermarkt te gaan. We shall see!

Favo Friday #126

In de tussentijd zorg ik vooral voor heel veel vitamines op onze borden. Tom werkt dus thuis en heeft volgens mij nog nooit zo gezond gegeten (en voorgeschoteld gekregen) de hele dag door! 😉

Favo Friday #126

Geïnspireerd door dit recept maakte ik deze healthy, vegan TimTams. Yummm!

Favo Friday #126

Trots op Tom! Afgelopen week keihard geknald voor zijn werk in deze gecreëerde home office (in onze mini studio).

Favo Friday #126

Lunch: twee broodjes met hummus, avocado, champignons en geroosterde kikkererwten. Echt smullen geblazen! (We eten echt niet alleen maar gezond hoor (hihi), maar via social media wil ik jullie, juist in deze tijd, zoveel mogelijk inspireren met voedzame, kleurrijke en yummy foto’s/bordjes!)

Favo Friday #126

Mijn nieuwe fiets! Afgelopen weekend nog gescoord voor nog geen €50,-! Heel blij mee in deze tijden. En die dikke glimlach is mede mogelijk gemaakt door jullie MEGA MEGA support die jullie me afgelopen week hebben gegeven door mijn eBook te kopen. Vorige week besloot ik mijn eBook voor €4,95 online te zetten, om jullie in deze tijd leesvoer en inspiratie voor recepten te bieden en ik heb alleen maar lieve reacties gekregen. Dank dank dank daarvoor!

Dat was ;m voor deze week! Hoe was jouw week? Ben je thuis aan het werk? Of juist keihard in de zorg? Of heb je ook opeens een baan wat wegvalt?

Maak er een mooi weekend van en geniet van de kleine dingen ♥

1 Comment

Marcella april 12, 2020 at 22:18

Geen geld voor een fiets. Fijn dat je zo meer mobiel bent!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs