Favo FridayHET IS...

Favo Friday #125

geschreven door Marit maart 20, 2020 0 comments
Favo Friday #124

Afgelopen week was ontzettend gek, zo onwerkelijk wat er op dit moment allemaal gebeurd… hier in NZ lijkt het leven (vooral op het begin van de week) nog best wat door te gaan. Veel veranderingen inmiddels, maar nog geen paniek. Heel apart als je weet wat er “thuis” in NL gaande is. Hopelijk zorgen mijn favoriete momenten uit de afgelopen week voor een beetje positieve afleiding…

Favo Friday #124

Weekend(face)! Dat betekent weer op pad met Huggle! First stop: Matakana market.

Favo Friday #124

Na wat rondgestruind we hebben op de markt, reden we naar de kust. Iets te fris voor de bikini, maar heerlijk even uitwaaien!

Favo Friday #124

Ons prachtige (gratis) plekje voor de nacht.

Favo Friday #124

Ik was alleen de helft voor het avondeten vergeten, dus het werden boterhammen met chocopasta… ook lekker 😉

Favo Friday #124

Woke up with this!!! ♥

Favo Friday #124

Zondagochtend (nadat ik had gehoord dat ik op de goede Mol (wie is de mol?) zat!!!!!) stond de Mount Manaia op de planning! Een super pittige hike, omdat het vrijwel alleen maar trappen waren voor 30 minuten. 130 verdiepingen gaf mijn Fitbit aan! Maar wat een beloning hé?! Wauw!

Favo Friday #124

In de middag bezochten we nog de Whangarei watervallen. Ook heel mooi!

Favo Friday #124

Weer onderweg naar “huis”! Dit soort landschappen op nog geen half uur rijden van huis… genieten!

Favo Friday #124

En toen was het weer maandag, tijd om te werken. In het weekend is er natuurlijk heel veel gebeurd op Corona gebied. Op de hele wereld, maar wij krijgen vooral van Nederland heel veel mee. In Nieuw Zeeland is het nog in een heel ander stadium. Heel gek om wakker te worden en te gaan slapen met het heftige Nederlandse nieuws, maar vervolgens gaat het hier best wel gewoon door, lijkt het zo. Nu ik dit type (vrijdag de 20ste) zijn er zeker alweer wat strengere maatregelen bij hier in NZ, maar het lijkt tot nu toe nog steeds wel wat door te gaan (behalve grote evenementen, musea en bibliotheken). Daarnaast is het wat rustiger op straat, de supermarkten zijn leger en steeds meer mensen werken vanuit huis, maar zeker nog niet zoals in NL. Ik heb afgelopen week dus ook “gewoon” gewerkt. Ben benieuwd wat er hier (en in NL natuurlijk) de komende tijd komen gaat. Wel hebben we de beslissing genomen dat we hier blijven. We zitten hier nu (en voor de komende maanden) goed en het heeft voor ons totaal geen zin om nu naar Nederland te vertrekken. We zullen zien hoe het de komende tijd gaat.

Favo Friday #124

We eten al redelijk gezond, maar deze weken let ik er nog meer op! Deze keer op het menu: hemp burgers, zoete aardappel en boontjes… mmmm!

Favo Friday #124

Ohhhh, sorry jongens en meisjes! Krijg heel veel berichten met de vraag wanneer de banden weer op voorraad zijn, omdat jullie natuurlijk thuis aan de slag willen. Ze zouden eind maart geleverd worden, dus hopelijk gaat dat nog steeds gebeuren… keep you updated!

Favo Friday #124

Maar rennen kan altijd natuurlijk! Of nouja, nu nog! En met gepaste afstand 😉

Favo Friday #124

Geen idee of NL dit ook al heeft, maar hier heb je dus ook Uber fietsen! En niet zomaar fietsen, elektrisch! Super fijn met die heuvels hier. Alleen wel prijzig… een ritje van een half uur (naar werk) was drie keer zo duur dan OV. Beetje jammer!

Favo Friday #124

Thee met kurkuma, gember en citroen… lekker en gezond! Aanrader om veel te drinken deze weken!

Favo Friday #124

En veel (bananenbrood) bakken en eten 😉 Gister deelde ik een blog met 7 vegan recepten en heb je nog meer zin om te bakken (en lezen), mijn eBook heb ik voor de helft van de prijs (€4,95) online gezet.

Dat was ‘m voor deze week! Wat een gekke week… zo onwerkelijk, zo overweldigend… voel het echt in mijn hele lichaam. En ik zit nog op afstand ook, kan me niet voorstellen hoe dit voor jullie is. Lieve allemaal, take care. Zorg voor jezelf en zorg (zover mogelijk) voor anderen. Stay fit en vooral… stay positive! ♥♥♥♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs