Favo FridayHET IS...

Favo Friday #124

geschreven door Marit maart 13, 2020 0 comments
Favo Friday #124

Een week waar we na vier maanden dé Unicorns weer zagen, we liepen één van de meest spectaculaire hikes van het Noordereiland en a lot of foooood… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 6 t/m donderdag 12 maart)?

Favo Friday #124

Vrijdagochtend reden we met Huggle een paar uurtjes richting het Zuiden en daar troffen we op een camping het Nederlandse reisstel Joost & Viora (oftewel de Unicorns). Campertjes bij elkaar, stoeltjes uitgeklapt en koken maar! Zo gezellig!

Favo Friday #124

De volgende ochtend stonden we vroeg op, we gingen namelijk met z’n vieren de Tongariro Crossing doen! Dat was geweldig! Lees er alles over in deze blog.

Favo Friday #124

Wel nog even deze foto delen van de Tongariro Crossing… zooo indrukwekkend!

Favo Friday #124

Deze koude biertjes na de 7 uur durende hike smaakten zo goed! Voldaan!

Favo Friday #124

We stonden een nachtje aan Lake Taupo. Voordat we weer wegreden nog even genieten van de stilte en het prachtige uitzicht (o.a. op Mount Tongariro).

Favo Friday #124

Zondag spendeerden we een dagje in surfersplaatsje Raglan. Het zonnetje scheen volop!

Favo Friday #124

Voor leuke en hippe winkeltjes in dit gebied moet je zeker in Raglan zijn. Heerlijke rondkijken hier!

C2A2837A 0706 4611 ADB3 4DFF1ADAA455

Joost & Viora eten sinds een tijdje veganistisch en dus deden wij een dagje mee. En dat betekent geen ijs met karamel en chocolade, maar sorbet ijs. Ik kies dus echt nooit voor fruit ijs, maar eigenlijk was dit ook super lekker. Het weekend samen heeft me zeker aan het denken gezet en ik wil hierin meer bewustere keuzes gaan maken.

Favo Friday #124

En dat deden we dan ook gelijk bij thuiskomst zondagavond. We bestelden VEGAN pizza! Dat was smullen!

Favo Friday #124

En toen was het maandagochtend en weer tijd om te werken! Ook leuk! Elke dag maak ik een andere smoothie voor mezelf, heerlijk! Deze keer maakte ik (weer) deze smoothie, maar dan zonder toppings… yum!

Favo Friday #124

Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor de Nationale week zonder vlees: penne, linzen, ui, knoflook, aubergine, paprika tomatenblokjes uit blik en een boullion blokje. Denk nog lekkerder met een beetje (vegan) kaas erover en/of pijnboompitjes!

Favo Friday #124

Breekt zo lekker de week als de Unicorns langskomen op je werk voor koffie en taart!

Favo Friday #124

Wraps met falafel, champignons en sperzieboontjes. Beetje chillisaus erbij en smullen maar! Gezond en lekker eten kan zo makkelijk zijn!

Dat was ‘m voor deze week! Net mijn laatste shift van de week gehad en ready for another weekend met onze Huggle… zin in!

Have a good weekend!

Laat een comment achter

Mijn andere blogs