Favo FridayHET IS...

Favo Friday #123

geschreven door Marit maart 6, 2020 2 Comments
Favo Friday #123

Verhuisd, een tomatenhoofd door Les Mills en heel veel eten… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 28 februari t/m donderdag 5 maart)?!

Favo Friday #123

Vrijdag begon ik de dag met een banden workout op het terras van de airbnb. Heerlijk een half uurtje billen branden! (banden zijn vanaf eind maart weer te bestellen!)

Favo Friday #123

Dit vind ik me toch een partijtje genieten! Pompoen en kikkererwten uit de oven om lekker mee te snacken. Kikkererwten kruidde ik met paprika, zout en chilli. Pompoen met een beetje olie, kaneel en zout. In de oven voor 20 minuten op 200 graden en smullen maar!

Favo Friday #123

Vrijdagavond ging ik met Tom uit eten. Allebei een werkweek achter de rug wat toch wel een heel verschil is met het voorheen 24/7 samenzijn. Bijkletsen dus onder het genot van een spelletje en lekkers: boa bun met jackfruit!

Favo Friday #123

Zondagochtend was het zo ver: VERHUIZEN! Een studio helemaal voor onszelf. Klein, maar heel fijn. We hadden natuurlijk niet heel veel spullen te verhuizen, dus na een uurtje waren we helemaal gesetteld. Love it!

Favo Friday

Zondagavond is Wie Is De Mol avond! Kijk ik altijd zo naar uit! Vooral omdat ik met mijn familie en vrienden in poules zit en dat gaat tot nu toe erg lekker, haha. Al ben ik wel heel wisselvallig met mijn mol en weet ik het nu even helemaal niet… what about you?

Favo Friday #123

Maandag was het weer tijd om te werken bij Well + Good. Wanneer de doos bananen rijp is, vriezen we ze in (tip!). Heerlijk (romig) voor de smoothies die we maken.

Favo Friday #123

En als je geen zin hebt in een smoothie, dan hebben we heerlijke salades, zoals deze buddha bowl met quinoa en tofu. Mmmm!

Favo Friday #123

Dit schattige snoetje, genaamd April, komt elke ochtend met haar baas koffie halen. Zo zoet!

Favo Friday #123

Een lesje Les Mills (Grit Cardio) uitproberen. Ik ging he-le-maal kapot… heerlijk! Op naar meer!

Favo Friday #123

In ons mini keukentje hebben we twee pitjes. Meer heb je niet nodig. We aten rijst met broccoli, tempeh en pindacurry als saus. Yum!

Favo Friday #123

Tom maakt regelmatig chocolade caramel slices. Vinden wijzelf goddelijk, maar ook heel leuk om uit te delen. Het recept heb ik afgelopen week online gezet… echt een aanrader voor komend weekend!

Favo Friday #123

Het voelde voor mij als een drukke week met settelen, werken, bloggen, willen sporten en sociale activiteiten. Op een gegeven moment mijn to do list weggelegd en genoten van mijn thee en het uitzicht vanuit ons studio. Breeaaaaaathe.

Favo Friday

Gister zette ik al mijn podcast tips op een rijtje! Ik ben onwijs fan van podcasts en luister dagelijks. Hopelijk heb jij iets aan mijn tips en heb je ook weer een tip voor mij! 😉

Dat was ‘m weer voor deze week! We staan op het punt om te vertrekken voor een (denk ik) fantastisch weekend met Huggle en..
dat zie je volgende week! Of vandaag al op Instagram 😉

Happy Friday! ♥

2 Comments

Noëmi maart 17, 2020 at 12:15

Nice Marit! Die buddha bowl met quinoa en tofu ziet er ook heerlijk uit.. hoe heb je de tofu/de rest op smaak gebracht?

Antwoord
Marit maart 27, 2020 at 03:55

Is ook zo lekker! Gemaakt op mijn werk waar ik niet in de keuken sta, dus ik weet eigenlijk niet hoe ze het precies marineren, sorry!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram