Favo FridayHET IS...

Favo Friday #122

geschreven door Marit februari 28, 2020 0 comments
Favo Friday #122

Een weekend weg met Huggle, mijn eerste echt werkweek in Auckland en de Fit with Marit weerstandsbanden zijn uitverkocht! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 21 t/m donderdag 27 februari)?

Favo Friday #22

Het weekend begon bij de Mac. Ze hebben hier sinds kort vegetarische burgers en die zijn zo slecht nog niet. Heerlijk met frietjes erbij!

Favo Friday #122

Daarna was het tijd om onze roadtrip voort te zetten! Een weekendje weg en ontdekken met Huggle! Regen opkomst, maar dat gaf wel een mooi plaatje onderweg.

Favo Friday #122

Na een paar uur rijden en een nachtje slapen gingen we naar “Tauranga”, een plaatsje aan de Oostkust van het Noordereiland. Het was wat regenachtig, maar dat weerhield ons er niet van de “Mount Maunganui” op te lopen voor toch wel een prachtig uitzicht.

Favo Friday #122

Het is fijn voor deze omgeving dat het weer even regent, maar minder fijn als je in een camper weg bent. Toen we langs “Hells Gate” reden besloten we spontaan om hier naar de “spa” te gaan. Een zwavelspa welteverstaan. En dat is toch indrukwekkend! Voordat we het water in gingen (wat overigens rond de 39 graden is), liepen we een rondje. Je hoort het water gewoon borrelen en pruttelen, zo heet is het! Puur natuur!

Favo Friday #122

En stinken dat het doet! Naar rotte eieren, de lucht van zwavel. Je went er na een tijdje aan, maar die dag(en) erna rook is soms nog wel eens vlagen. Jak!

Favo Friday #122

Heel leuk dat zwavelbad, maar ik was even vergeten mijn ringen af te doen met dit als resultaat. Janken met de pet op, maar gelukkig… bestaat er tandpasta! Even poetsen en ze zijn weer zilver! Zo blij!

Favo Friday #122

Na een nachtje op een gratis plekje reden we hierheen om te ontbijten. Een hele GOEDE morgen!

Favo Friday #122

Daarna was het tijd om te gaan “lugen”. Een activiteit die bekend staat in Rotorua en die Tom heel graag wilde doen. Je gaat eerst met een lift omhoog en daarna kun je verschillende banen uitproberen. Was echt heel grappig en kicken om te doen!

Favo Friday #122

En dan tussendoor weer zo omhoog. Niet een skilift maar een lugelift!

Favo Friday #122

Na een heerlijk weekend weg was het maandagochtend om 6:45 weer tijd om de deuren te openen bij Well + Good, mijn nieuwe job! Whoop!

Favo Friday #122

Al 20 maanden zomer (waarvan bijna 16 aan de andere kant van de wereld)! Elke dag weer genieten!

Favo Friday #122

Oh man, op het werk eet ik de heeeele dag. Of nouja, ik werk ook wel hoor, maar ik snaai van alles tussendoor onder het mom van “moet wel weten wat ik verkoop”. Vrijwel alles is vegan, rauw, zelfgemaakt en duurzaam. En super voedzaam naar mijn idee, daarom kan het ook zeker geen kwaad 😉

Favo Friday #122

Dit was de laatste sessie bij deze gym, komende dagen weer bij een andere gym proberen. Looking for that vibe, haha!

Favo Friday #122

We zitten nog één weekje in een Airbnb voordat we as. zondag gaan “verhuizen”. Voordat dat zo ver is maak ik nog gebruik van deze grote keuken. Ik maakte een heerlijk gezond maaltje: rijst, saté tofu, groenten en ketjap. Yum!

Favo Friday #122

Dames en heren! De Fit with Marit weerstandsbanden zijn UITVERKOCHT! En daar ben ik toch een partijtje trots op. Trots op deze investering die ik zeven maanden geleden deed (en daarvoor al maanden mee bezig was) en MEGA trots op al die billen die met deze banden aan de slag zijn gegaan! Ondertussen zijn er weer nieuwe sets onderweg (zullen hetzelfde zijn), maar het kan nog even duren voordat ik deze weer in de verkoop zet. Keep you updated!

Favo Friday #122

Geinfluencend en toch wel een beetje fangirling (Sarah’s Day) heb ik onlangs deze licht blauwe filter bril ontvangen. Die ik nu, as we type, op heb! Echt super fijn als je veel op schermpjes (vooral voor bedtijd) kijkt!

JOE! Dat was ‘m voor deze week. Komend weekend VERHUIZEN! Eindelijk een plekje voor onszelf voor een aantal maanden. Kannie wachten…

Happy Friday ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram