Favo FridayHET IS...

Favo Friday #121

geschreven door Marit februari 21, 2020 1 Comment
Favo Friday #121

Ja hoor, daar is ‘ie weer! Een nieuwe Favo Friday. Na alle Zuidereiland blogs (inclusief foto’s) is het weer tijd voor een blog met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (woensdag 12 t/m donderdag 20 februari). Een week waarin veel gebeurde, we vonden namelijk een plek om te wonen en ik zelfs al een plek om te werken! Kijk je gezellig mee?

Favo Friday #121

Woensdag kwamen we na bijna drie weken met Huggle reizen weer aan in Auckland. En hoe! Op het laatste moment vonden we zo’n fijne airbnb! Een privé kamer in een heel gezellig, Engels huis. Wc en douche om de hoek en een goddelijk bed! De airbnb was na vijf nachtjes een week onbeschikbaar, maar vanaf maandag verblijven we hier nog een weekje!

Favo Friday #121

En na dat weekje? Dan verblijven we hier! Voor sowieso een paar maanden! Misschien is het zelfs wel het laatste plekje voordat we weer naar Nederland gaan. Een klein, maar super fijn studiootje in de wijk Mount Albert. Alles voor onszelf! Heel erg blij mee (in deze blog vertel ik je er meer over)!

3955E797 2095 498A 85DB F8CCEAE06FAF

Nu we weten in welke buurt we wonen kan ik op zoek naar werk! Ik bracht verschillende CV’s rond bij uitgekozen tentjes (en hield tussendoor even een koffiepauze, haha). Ik wil weer graag als barista aan de slag en nog betere koffie’s maken!

Favo Friday #121

Happy Valentine’s Day! Tom was al vertrokken naar werk (die vertrekt rond 7 uur al!), dus ik maakte een heerlijk, liefdevol uitgebreid ontbijt voor mezelf. YUM!

Favo Friday #121

Hier kijk ik een beetje te blij voor het verhaal wat erachter de dikke koptelefoon op mijn hoofd zit. Ik draag die namelijk, omdat ik mijn AirPods niet meer heb. Toen Tom en ik in het weekend boodschappen deden, is er in onze auto ingebroken. Mijn sporttas, portemonnee en nog wat gadgets. Echt super k*t, maar goed, it happened. Politie gebeld en hopelijk zijn we goed verzekerd. Is de tweede keer al dat er iets gejat wordt van ons in Auckland, dus vanaf nu nog beter opletten!

Favo Friday #121

Vrijdagmiddag werden we gebeld door Willem of we in de avond even een paar uurtjes konden helpen in Dutch Delight. Gezelloggg!

Favo Friday #121

Bij Dutch Delight ga ik verder niet meer werken (al kan hij me altijd bellen natuurlijk), want het zit best wel een eindje van ons nieuwe plekje af. Maarrrrrr, ik heb inmiddels al nieuw werk gevonden! Super snel gegaan! En bij (denk ik) een heel leuk tentje. Koffie’s, smoothies en gezonde snacks. Ik heb al een shift gewerkt en na het weekend ga ik echt aan de slag. Als ik wat meer ingewerkt ben, zal ik jullie er meer over laten zien!

Favo Friday #121

De nieuwe vegan magnum almond! Serieus lekkerder dan de normale!

Favo Friday #121

Vet leuk! Toen ik zaterdagavond bij Dutch Delight aan het werk was, zat er ook een Nederlands meisje met haar au pair gezin. Kort even gekletst en nummers uitgewisseld. En toen een paar dagen erna gingen we samen lunchen. Voelde een beetje als een date, haha! Ik wist niets van haar of zij van mij. Achteraf was het dus echt nog leuker dan verwacht en blijken we zelfs uit hetzelfde werkveld/regio te komen! Kleine wereld is het toch…

Favo Friday #121

En toen was het alweer vrijdag… vanmorgen nog een boksles gedaan, nu deze blog aan het maken en zometeen vertrekken we voor een weekendje roadtrippen met Huggle!

Happy Friday ♥ 

1 Comment

Tom februari 22, 2020 at 09:50

Voor de helderheid, maar niet minder k.t, er is 2x van jou gestolen 🙂 Daarom let ik nu nog meer op jou en ons 😉 Met veel liefs

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram