Favo FridayHET IS...

Favo Friday #120

geschreven door Marit januari 24, 2020 3 Comments
Favo Friday #120

Wat een week! Tom begon bij zijn nieuwe baan, we klusten veel aan Huggle en stonden uiteindelijk na een APK met een zwartrokende auto aan de zijkant van de weg… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 17 t/m donderdag 23 januari)?

Favo Friday #120

Zoals ik al in de vorige Favo Friday vertelde, kwamen de huiseigenaren van het huis waar we oppasten eerder terug. We knepen er een paar dagen uit met Huggle, maar omdat er weer gewerkt moest worden, hadden we weer een nieuwe slaapplek geregeld, namelijk bij ons vorige Workaway familie. Zij vonden het super leuk dat we weer kwamen en we luidden het weekend af met heerlijk eten en drinken. Zo fijn om zo warm te worden ontvangen.

Favo Friday #120

De volgende ochtend werd ik door Tom & de meisjes naar werk gebracht. Ohhh, het zijn zulke schatjes!

Favo Friday #120

Zaterdag gingen we naar het Takapuna Summer festival. Heerlijk aan het strand, leuke muziek…

Favo Friday #120

… en heerlijk eten! Langos (Hongaars) en Halloumi. Ook aten we er patat oorlog bij! Er stond namelijk een Nederlandse tent tussen, super leuk en tja, heel lekker!

Favo Friday #120

Ik werkte afgelopen week een aantal dagen bij Dutch Delight, wat waarschijnlijk mijn laatste shifts (al) waren. Nu Tom werk heeft gevonden aan de andere kant van de stad is het te ver reizen en ik moet eerlijk zeggen dat ik toch ook naar iets anders (meer uitdagend en op koffie gericht) op zoek ben om hier te gaan doen.

Favo Friday #120

De meest simpele koekjes ooit, maar daarom niet minder lekker. Het recept deel ik hier.

Favo Friday #120

Er kan echt niks op tegen havermout met blauwe bessen (of frambozen) en pindakaas. Elke dag weer een feestje om op te eten.

Favo Friday #120

Dinsdag begon ik de dag met een proefles kickboksen! Ik heb in Brisbane zeven maanden gebokst en wil dat graag weer oppakken. Komende weken verschillende proeflessen doen en hopelijk een leuke plek hiervoor vinden! Dit was in ieder geval een uitdagende en pittige les!

Favo Friday #120

Daarnaast ook weer flink bezig in de gym (mijn sportweek)! Ik gebruik vaak de roze weerstandsband voor extra bil activatie tijdens bepaalde oefeningen (squats, hiptrusts, donkeykicks…). De voorraad is bijna op, dus mocht je interesse hebben, wacht niet te lang!

Favo Friday #120

Hardlopen in de zomer is toch wel mijn favoriet. Korte broek, alles groen en lekker zweten (vooral door die heuvels hier)!

Favo Friday #120

Na al heel wat weken van verven, accessoires, indelen en vooral heel veel reparaties was het tijd voor #projectplafond. Zoals je ziet een saai, beschadigd plafond wat voor mij echt een doorn in het oog was. Weken over nagedacht, maar uiteindelijk een lap stof gekocht, latjes gezaagd, geverfd en de spraylijm erbij gepakt…

Favo Friday #120

Bloed, zweet en tranen, maar het hangt!!! Wat vind je ervan?

Favo Friday #120

Na weken van klussen aan Huggle was het donderdag tijd voor de APK. Helemaal blij reden we een paar uur later terug naar de familie tot het opeens heel gek ging ruiken, we zwarte rook zagen en iemand riep “your car is on fire!!!”. Gelijk aan de kant gezet en niet veel later kregen we hulp van een super lieve man (de ANWB gecanceld, want die zouden ons alleen maar ergens heen slepen). Na een paar uur kwamen we erachter dat het waarschijnlijk de startmotor zou moeten zijn. Het was al laat in de avond, dus vrijdagochtend vroeg garages gebeld en gelukkig konden we ergens terecht. Heel veel dollars lichter, heel veel leerzame lessen en heel wat stress, maar… WE ZIJN NU ONDERWEG NAAR WELLINGTON! 800 km rijden en als het goed is staan we morgenmiddag met Huggle op de ferry naar het ZUIDER EILAND! Morgen vertel ik je er alles over in een nieuwe blog (onsplan in Nieuw Zeeland), nu ga ik mijn frietjes bij de Mc D. op eten en daarna genieten van de (opgedeelde) reis naar het Zuider eiland!

Fijn weekend ♥

3 Comments

Esther januari 24, 2020 at 10:50

Wel benieuwd wat er met de auto dan was en wat de leerzame lessen waren!

Antwoord
Marit januari 25, 2020 at 02:42

De startmotor dus, super vervelend! Maar gelukkig opgelost. We werden geholpen door een hele vriendelijke man en zijn vervolgens uren bij hem thuis geweest en hebben van alles geleerd over auto’s, haha! 🙂

Antwoord
Marcella Molenaar januari 26, 2020 at 12:03

Leuk, het plafond! Lekker kleurrijk en vast fijn om naar te kijken als je wakker wordt. Balen van die startmotor maar mooi dat jullie de boot gehaald hebben. Het Zuidereiland is gaaf!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs