Favo FridayHET IS...

Favo Friday #119

geschreven door Marit januari 17, 2020 2 Comments
Favo Friday #119

Mijn eerste (bij)baantje in Nieuw Zeeland, knopen doorhakken en een spontaan tripje met Huggle de Van! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 10 januari t/m donderdag 16 januari)?

Favo Friday #119

Jup, nog altijd mijn favoriete (AVG) maaltijd! Zoete aardappel uit de oven, broccoli en vega worstjes. Mayo en curry erbij en smullen maar!

Favo Friday #119

Afgelopen weekend ben ik begonnen bij… Dutch Delight! Zo leuk! We kwamen hier al een aantal keer voordat we naar Nederland vertrokken en konden het goed vinden met de (Amsterdamse) eigenaren. Zij zochten nieuwe mensen en wilden het liefst een Nederlands iemand in dienst, dus bij terugkomst kon ik gelijk aan de slag! Als barista en in de bediening. Er is ook klein winkeltje bij, dus mocht je in de buurt zijn en Nederland missen, kom gezellig langs, vind ik super leuk!

Favo Friday #119

Ondertussen klussen/verven we door aan onze campervan. Hij wordt steeds mooier! Bijna tijd voor een tour?

Favo Friday #119

En na een weekend hard werken was het tijd voor de eerste aflevering van Wie Is De Mol + Tony’s Chocolonely! Om het nog Nederlandser af te maken…;) Kijk jij het ook en zit je ook in poules? Zo leuk!

Favo Friday #119

Maandagmiddag reden we naar Piha, wat bekend staat om het mooie strand met zwart zand. De zee was super ruig (iemand vertelde mij dat hier de NZ versie met de Life Savers opgenomen wordt tv) en het was wat bewolkt, maar het was er inderdaad erg mooi. Ook de route er naar toe!

Favo Friday #119

Zin in een lekker, voedzaam en eiwitrijk komend weekend? Maak dit recept: tofu scramble! Wat een topper!

Favo Friday #119

Argh! Had mijn telefoon netjes in mijn Flipbelt, maar ik was te nieuwsgierig naar het aantal gelopen kilometers en pakte met mijn (zweet)handen mijn telefoon eruit… die stuiterde voor mij uit met dit als resultaat.

Favo Friday #119

Gelukkig maakte de route naar en over het strand (Takapuna Beach) veel goed. Wat een luxe om zo dichtbij de zee te “wonen”!

8A584EF3 7465 45E3 BB72 4056056C3CD1

Had ik al vertelt dat ik flink had ingeslagen bij Body&Fitshop voordat we weer naar NZ vertrokken? Nog steeds veel profijt van, love it! Vergeet niet “FITWITHMARIT” als kortingscode in te vullen bij het afrekenen, geeft je 10% korting op je bestelling!

Favo Friday #119

Dinsdag kregen we een appje van de huiseigenaren (waar we house & pet sitting deden) dat ze woensdag al terug zouden komen. Dat was eerst even balen, maar al snel ging de knop om. We maakten we de camper af, pakten onze spullen en vertrokken woensdagmiddag richting het noorden. Twee dagen vrij, dus twee dagen kamperen en genieten in de natuur!

Favo Friday #119

Ons prachtige (gratis) plekje van de eerste nacht: Gulf Harbour Marina.

Favo Friday #119

Ik vind Auckland sowieso al een mooie stad, maar zodra je de stad uitrijdt kom je al zo snel in de super groene, heuvelachtige natuur. Vaak omringd door de zee en overal zijn leuke wandelpaden te vinden.

Favo Friday #119

Less sugar, more ginger! Het Australische drankje (ook in Nederland te krijgen) wat ik zooooo lekker vind! Echt het proberen waard.

Wat een heerlijke afsluiting van onze twee week in Auckland. Inmiddels hebben we een plan bedacht voor de komende tijd en die duidelijkheid geeft voor mij heel veel rust. Daar over later meer, nu weekend vieren!

Have a good one! ♥

2 Comments

Rachel Kromdijk januari 17, 2020 at 10:00

Ik zit nog niet in de Poules, maar heb de app afgelopen zondag gedownload.. maar kon mijn punten al niet meer inzetten omdat ik niet live had meegekeken. Begrijp er nog weinig van haha.

Antwoord
Marit januari 25, 2020 at 02:44

Hahah, oeps! Had ik vorig jaar ook!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs