Favo FridayHET IS...

Favo Friday #118

geschreven door Marit januari 10, 2020 0 comments
Favo Friday #118

We zijn alweer bijna een week terug in Nieuw Zeeland! Een week waarin we een nachtje in Huggle sliepen, we lid werden van een sportschool en waarin ik weer lekker veel in de keuken stond. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (zaterdag 4 januari t/m donderdag 9 januari)?

Favo Friday #118

Op de vroege zaterdag landden we weer in Auckland (na twee weken NL). We hadden eigenlijk verwacht dat het hier inmiddels zomer zou zijn, maar het was nog geen 18 graden en super veel wind! Wel heel blij hier door mijn soja cappuccino met cacao poeder 😉

Favo Friday #118

Huggle stond vlakbij het vliegveld geparkeerd, wat super fijn was. Gelijk opgehaald en in rondgereden. We’re back Auckland!

Favo Friday #118

We kwamen op het briljante idee (al zeg ik het zelf) om naar een sportschool te rijden om te gaan sporten. Het beste idee na zo’n lange vlucht en vet goed voor de jetlag!

Favo Friday #118

Lekker uitwaaien op een stadsstrand en proberen wakker te blijven… om 19:00 uur hielden we het niet meer vol en zijn we lekker gaan slapen in Huggle.

Favo Friday #118

De volgende ochtend reden we al vroeg naar ons vorige Workaway gezin. Zij hadden ons namelijk gevraagd of we op hun hond, planten en huis wilden pasten als zij op vakantie gingen. Kwam echt perfect uit! Konden wij mooi even landen in Auckland, weer wennen en ehh… ook eens goed bedenken wat we nog allemaal willen gaan doen hier in Nieuw Zeeland/de komende maanden!

Favo Friday #118

Echt bizar… zondagmiddag kleurde de lucht steeds meer oranje (geen filter!). Wat bleek? Dit kwam door de bosbranden in Australië (2000 km hier vandaan). Het was alleen de kleur, verder geen geur. Zo confronterend en verdrietig om te zien…

Favo Friday #118

De volgende dag was er niets meer van te zien en heb ik lekker met de hond gewandeld en gespeeld. Die oranje bal is ALLES voor haar, haha.

Favo Friday #118

HA! Gewoon broodjes Calvé pindakaas met XL hagelslag hier hoor… in NL nog even ingeslagen 😉

Favo Friday #118

Dinsdag zag ik dit schatje van onze andere Workaway familie weer! Ik mocht op haar oppassen en het was zooo leuk om daar weer te zijn en met haar te spelen.

Favo Friday #118

In de avond maakten we onze eigen sushibowl. En een gin-tonic om te compenseren 😉

Favo Friday #118

Woensdag hebben we besloten weer lid te worden van een sportschool. Zin in structuur en zin om te knallen! Rustig aan weer beginnen…

113E2148 DE9C 4CFC B57B B5B12A093203

En nu we weer (even) een vaste basis hebben + het hele huis voor onszelf, kan ik eindelijk weer in de keuken aan de slag! Ik maakte onder andere bananenbrood met courgette… super gezond en lekker! Het recept vind je hier.

Favo Friday #118

Gelukkig hebben we deze keer helemaal geen last van een jetlag (in tegenstelling tot de twee weken in NL), maar ik vond dat ik als ervaringsdeskundige wel een blog kon schrijven met tips. Lees ‘m hier!

Favo Friday

In de tuin hier staan allerlei leuke boompjes en plantjes waarvan we kunnen eten. Zo ook dit perzik boompje! Elke dag valt er wel ééntje naar beneden, lekker joh!

Favo Friday

We (nouja, vooral Tom) zijn afgelopen week ook veel bezig geweest met de campervan. We willen ‘m helemaal optimaliseren/gezellig maken voordat we ermee op pad gaan (wanneer dit is weten we nog niet, haha)! Ik ben momenteel bezig met dit grasmatje installeren aan de wand, geinig toch?!

Komend weekend een spannend weekend: ik begin met werken bij Dutch Delight! Heel benieuwd naar en ook heel veel zin in! Hopelijk heb jij ook een leuk weekend voor de boeg… have a good one!

Laat een comment achter

Mijn andere blogs