Favo FridayHET IS...

Favo Friday #117: Nederland!

geschreven door Marit januari 3, 2020 0 comments
Favo Friday #117

Twee weken geleden kwamen we aan in Nederland om vervolgens onze familie en vrienden te verrassen en de kerst met hun te spenderen. Wat was het geweldig! Hoe de verrassing precies verliep, vertelde ik al in deze blog. In deze blog mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 27 december t/m donderdag 3 januari). Kijk je mee?!

Favo Friday #117

Na de kerstdagen was het weer tijd voor beweging! Samen hardlopen met vriendin in Kelly in het prachtige Oranjewoud.

Favo Friday #117

Mmmm… en tijd voor vitamientjes!

Favo Friday #117

We hebben het zo getroffen met het weer! Koud was het zeker, maar het zonnetje scheen vaak. Heerlijk om (door Heerenveen) te wandelen.

Favo Friday #117

Met alle liefde nam ik het even van mijn lieve schoonmoeder over: mijn weerstandsbanden verpakken en versturen!

Favo Friday #117

Op de fiets naar het postkantoor 😉

Favo Friday #117

Ohhh, wat was het vegetarische schap in de supermarkt genieten! Zooo veel keuze!

Favo Friday #117

Samen met mijn moeder ging ik naar de NK afstanden. Mijn vader zit in de jury, dus vaak krijgen we dan een kaartje om zelf ook te gaan. Ik heb mijn hele jeugd geschaatst en ben zelfs blokjeslegger geweest tijdens dit soort wedstrijden. Genieten om dan even in Thialf te zijn!

Favo Friday #117

Maandag stond er een dagje Groningen op de planning. Kelly liet me zien wat er allemaal nieuw en veranderd was, onder andere het forum! Wat is dat een geweldig gebouw geworden met een een prachtig uitzicht!

Favo Friday #117

We moesten natuurlijk ook nieuwe hotspots uitproberen! Stach (in het forum) is helemaal goedgekeurd… YUM!

Favo Friday #117

Sinds Australië en Nieuw Zeeland ben ik een nog grotere fan van Toyota, het is zo’n fijne en veilige (door de safety features) auto!

Favo Friday #117

We mochten deze Toyota Corolla (meest verkochte auto ter wereld!) lenen tijdens ons verblijf in Nederland. Dat was dus heerlijk rijden van hot naar her!

Favo Friday #117

Met mijn lieve (schaats)vriendinnen lunchen. Zo fijn en gezellig om bij te kletsen. Daarna weer afscheid nemen, maar het voelde echt als cadeau om iedereen even te knuffelen!

Favo Friday #117

Borrelen met vrienden bij de (nieuwe) Wadapartja. Spot je de TimTam’s op tafel? Onze halve koffer was er mee gevuld, haha!

1576ED4F 78A7 4A28 96AB DF3E3AEA9560

Een heel fris, maar heel mooi ochtendloopje met Tom.

Favo Friday #117

Ohhh, wat zijn oliebollen toch LEKKER! Ik heb die van vorig jaar ook even ingehaald. Eigenlijk wilden we oud&nieuw in Amsterdam vieren, maar door de extreme mist belandden we uiteindelijk met vrienden bij mijn ouders thuis. Spelletjes, lekkers en vooral heel veel gezelligheid.

Favo Friday #117

Nieuwjaarsrun met de running girls! Zo gezellig! En ik beloof: niet de laatste run samen in 2020!

Favo Friday #117

Wat was het heerlijk om door al mijn spullen heen te gaan en mijn koffer opnieuw in te pakken. Na 14 maanden kan ik eindelijk weer een wat andere garderobe, haha 😉

Favo Friday #117

Een gedeelte van onze spullen hadden we in NZ achtergelaten, dus er was nog ruimte over voor… ETEN!

Het waren heerlijke weken, ik heb van iedere minuut genoten. Inmiddels zijn we weer onderweg naar Nieuw Zeeland (nu een 7 uur durende tussenstop, dus mooi tijd voor deze blog!). Het afscheid nemen vond ik wel weer even moeilijk, maar ik heb ook veel zin om het avontuur in Nieuw Zeeland af te maken.

Fijne weekend lieve mensen

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram