Favo FridayHET IS...

Favo Friday #116

geschreven door Marit december 20, 2019 0 comments
Favo Friday #116

Joehoe, daar zijn we weer! Een nieuwe Favo Friday! Een week waarin we afscheid namen van ons Workaway familie, we aan de camper klusten en ook eindelijk zijn vertrokken voor een trip! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 13 december t/m donderdag 19 december)?

Favo Friday

Vrijdagmiddag gingen we met z’n allen (de Workaway familie) uiteten en omdat het toen tijd was voor de jongste (2) om naar bed te gaan, gingen wij met de oudste (7) naar DE kerststraat van Auckland! Man man man, deze weken leveren me rammelende eierstokken op hoor, niet normaal!

Favo Friday

Wat is het toch heerlijk om de dag hardlopend te beginnen! Vooral als je tussen al die groen mag lopen. Wat ik allemaal qua sport deed de afgelopen week, lees je in deze blog.

Favo Friday

Heb het recept weten te regelen! Hij laat de tempeh dus een tijdje marineren in honing en sojasaus. Daarna op de bbq, in de oven of bakken. Zo lekker!

Favo Friday

In het weekend werd er flink geklust aan de campervan. Hier had ik net alles afgeplakt, zodat ik het wit kon verven!

Favo Friday

Zondag hadden we met de Workaway een afscheidsbrunch bij jawel… Dutch Delight! Dit zit bij hun om de hoek en ze vonden het super leuk om na al onze verhalen Nederlands te gaan eten. Poffertjes, bittergarnituur, Chocomel, speculaaskoekjes… ze vonden het heerlijk! En nog iets leuks: ik mag hier na de kerst aan de slag! Ik heb dus een baantje gescoord voor na deze trip, zo leuk! Wie komt er langs?!

Favo Friday

Laatste nachtje in dit geweldige bed bij de familie Workaway familie. We hebben zo’n leuke tijd gehad! We hebben er een soort van NZ familie bij en gaan na onze trip zeker weer langs. Ook ontzettend genoten van dit laatste nachtje comfort, want maandag was het tijd voor de ROADTRIP!

Favo Friday

De laatste lootjes werden gelegd aan de campervan. Wij vinden ‘m nog niet af, maar rijklaar is ‘ie zeker. Als ‘ie echt af is (eerst ervaren wat we nog precies nodig hebben/wat leuk is), ga ik jullie zeker een voor & na foto laten zien! Goed?

Favo Friday

Nog geen twee uur rijden vanuit Auckland en het landschap was al PRACHTIG! Zo groen, zo heuvelig, zo mooi! Heerlijk toeren en genieten!

Favo Friday

Tom ook helemaal happy in “huggle”. Vernoemd na de jongste van de Workaway familie die regelmatig om een “huggle” vroeg.

Favo Friday

Dit soort wegen de hele tijd… geweldig!

Favo Friday

We kunnen binnen koken, maar ohhh wat is buiten koken (en het buitenleven) toch heerlijk!

Favo Friday

Na de hele dag regen was de zon zo’n cadeautje op onze gratis overnachtingsplek!

Favo Friday

Een korte wandeling bracht ons bij “Cathedral Cove”. Een super mooi strandje. Leek net de Filipijnen!

Favo Friday #116

Wakker worden met dit als uitzicht is toch genieten?!

Favo Friday #116

En met dit trouwens ook… TIMTAM in mijn havermout!

Favo Friday #116

Daarna nog even met de weerstandsbanden aan de slag en je kunt de dag niet beter beginnen!

Favo Friday

Ohhh, wat een heerlijke week was het! De komende week (dus ook met de kerstdagen) nog lekker onderweg met “huggle”!

Een heel fijn weekend en see you next week! ♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram