Favo FridayHET IS...

Favo Friday #115

geschreven door Marit december 13, 2019 0 comments
Favo Friday #115

We kochten eindelijk een auto die we willen gaan gebruiken als camper, we bezochten een winery en ik zag mijn Brisbane vriendin uit Groningen weer! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (donderdag 5 t/m donderdag 12 december)?

Favo Friday #115

Donderdag gingen we een dagje mee met de man van het gezin waar we nu verblijven. Hij werkt een paar dagen per week op het Waiheke Island, een eiland wat op 35 minuten varen van Auckland af zit. Hier managt hij een winery en dus… zaten we om 12 uur aan heerlijk aan een wijnproeverij!

Favo Friday #115

Prachtig uitzicht! Op dit eiland heb je verschillende winery’s, wij zaten bij Man O’ War. Zit aan de andere kant van het eiland (als je aankomt met de ferry), maar het ritje er naar toe is het alleen al waard. Wat een prachtig eiland!

B182664F AB7B 4680 94D5 EA3B6BA05A35

Dronefoto van Tom. Zo groen en zo helderblauw water… wauw!

Favo Friday #115

Na wat wijntjes en (truffel)pizza was het tijd voor IJS! En ohhh, dit was toch lekker! Pindakaas caramel en brownie fudge! YUM!

Favo Friday #115

Donderdag vrij betekende vrijdag de hele dag oppassen! Er werden (Harry Potter) koekjes gebakken voor de kerstmarkt en verder vooral heel veel gespeeld.. wat een heerlijke kindjes!

Favo Friday #115

Zaterdagochtend had ik afgesproken met reistrio “thefamilyventures“. We spraken of bij, hoe kan het ook anders, Dutch Delight. Ik bestelde een soy capp en kijk eens wat ik erbij kreeg! GENIETEN! En super leuk om reisverhalen (en spulletjes voor onze camper!) uit te wisselen. Thanks Matt, Jules & Livine!

Favo Friday #115

Wanneer ik met de bus ergens heen wil, “moet” ik eerst een stukje lopen, door de jungle! Echt zo groen en mooi!

Favo Friday #115

Yayyy, mijn lieve vriendin Marleen is ook in Auckland! Komt uit Groningen, maar ontmoet in Brisbane. Zo leuk om elkaar weer te zien!

Favo Friday #115

Tempeh van de BBQ! De vader van het gezin vindt heerlijk om te koken en als vegetarische optie marineert (met o.a. sojasaus) hij tempeh en legt dit vervolgens op de BBQ… zo lekker!

Favo Friday #115

WOOOOOEEHOOOOE na vier automarkten, heel wat bezichtingen en zelfs als serieuze biedingen was het maandag eindelijk zover: WE HEBBEN EEN AUTO GEKOCHT! We willen deze gaan ombouwen (dat is ‘ie al deels) naar een campervan, waarmee we leuke tripjes kunnen maken. Er moet nog heel wat gebeuren, maar mega happy!

Favo Friday #115

Zo mooi! Ik ben het hardlopen rustig aan het opbouwen en kom daardoor op de mooiste plekjes terecht.

Favo Friday #115

Woensdag was een leuke dag! Eerst brachten we de oudste naar school in de campervan (“this was my best ride ever!”), toen gingen we koffie drinken met twee Dutchies (@cruisingmonkeys) om weer reisverhalen uit te wisselen en Tom en Niels bleken elkaar vaag te kennen, hoe bizar toevallig?! Daarna gingen we inkopen doen voor de van bij de NZ gamma (Bunnings)

Favo Friday #115

… en daarna ging ik samen met de twee meisjes zwemmen en sloten we de dag af bij de sushi train (they looooove sushi). YUM!

Favo Friday #115

De voor-foto van de auto! De basis is er, maar naar mijn idee kan er nog zoiets leukers van gemaakt! Morgen hopelijk een gedeelte verven en daarna leuk aankleden!

Favo Friday #115

Door het tijdsverschil (12 uur!) kan ik mooi nog mijn ontbijtje van vanmorgen delen. Een heerlijke, tropische havermout! Ohhh, ik eet dit echt elke dag en nog steeds vind ik het zo lekker!

Dat was ‘m weer voor deze week. Komend weekend gaan we het gezin verlaten om een week of twee met de camper op pad te gaan!

Happy Friday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram