Favo FridayHET IS...

Favo Friday #114

geschreven door Marit december 6, 2019 1 Comment
Favo Friday

Happy Friday! In de afgelopen week verhuisden we naar een ander Workaway gezin, gingen we naar de Sinterklaas intocht en ging ik op zoek naar een kerstjurk ;). Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 29 november t/m woensdag 4 december)?

Favo Friday

Vrijdagavond hadden we onze afscheidsavond bij de Workaway familie. Echt een hele leuke, leerzame twee weken gehad bij een hele gezellige (zoals je ziet, haha) familie.

Favo Friday

Ik hou echt van spelletjes, maar vooral van snelle spelletjes die ik al ken. Ik stond dan ook niet te springen om Kolonisten van Catan, maar ohhhh dit hebben we uiteindelijk meerdere avonden gespeeld, heel leuk spel!

Favo Friday

Zaterdagochtend bakte ik nog bananenpannenkoekjes voor de familie en daarna was het tijd om te vertrekken. Hun oma uit de USA kwam op bezoek, dus wij waren op zoek gegaan naar een nieuwe familie!

Favo Friday

Onze nieuwe Workaway familie is ook weer zo leuk! Bij het vorige huis hadden we uitzicht op de skyline van de stad, deze keer zitten we in de jungle. Super leuke ouders, twee mega schattige meisjes (7 en 2) en onze eigen benedenverdieping. So lucky!

Favo Friday

Heel toevallig (want Auckland is groooot) zit ons nieuwe Workaway adres precies om de hoek van “Dutch Delight” waar we vorige week onze kruidnoten en appelstroop kochten. Toen vertelde de eigenaar dat we moesten terugkomen voor de Sinterklaas intocht! Nou dat was suuuper leuk! Allemaal Nederlanders, kruidnoten en heel veel anders lekkers, zoals een patatje oorlog… YUM!

Favo Friday

Zondag was het weer tijd voor de auto/camper markt. Dit was toch wel echt de leukste. Zo clean, mooi en creatief! Helaas had de auto voor ons iets te veel kilometer (400.000+), maar wel echt zo inspirerend!

Favo Friday

En aangezien we hopelijk snel een camper gaan kopen, is het ook tijd om hike-spullen aan te schaffen. Zoals een regenjasje en echte wandelschoenen!

Favo Friday

Jaaaa en zondag hebben Tom en ik samen met de twee meisjes de kerstboom opgetuid! Zo leuk (+ rammelende eierstokken, meine gutte haha).

Favo Friday

We mogen heel veel oppassen op de kindjes dus dat betekent veel tekenen, knutselen, spelletjes, voorlezen… en kruidnoten eten! Die vinden ze zo lekker, haha!

Favo Friday

YES! Eindelijk was het tijd voor een sportschool(abonnement). Na vier maanden rustig weer mijn krachttraining opbouwen…

Favo Friday

Dit is zo leuk om te maken en vooral heerlijk om op te eten. Alle Workaway kindjes vinden het ook erg lekker! Recept vind je hier.

Favo Friday

Woensdag hielp ik mee als vrijwilligster bij de “walking school bus”. Kaartje stempelen en lopen maar! Zo schattig!

Favo Friday

Aangezien we waarschijnlijk (/hopelijk!) met de camper onderweg zijn tijdens de feestdagen, ben ik op zoek naar een leuke kerstjurk! Blijft gek om dat in de zomer te vieren. Deze is het trouwens niet geworden, maar ik vond ‘m wel onverwachts (“net binnengekomen, moet je passen, zal je geweldig staan”) heel leuk!

Favo Friday

We brengen vooral tijd door aan de noordkant van de stad en “Takapuna” en “Birkenhead” zijn dan wel onze favoriete wijken. Heerlijk om in Takapuna langs het strand te wandelen en ergens een koffietje te doen.

Dat was ‘m voor deze week! Er staat weer een leuk weekend voor de boeg en hooooopelijk (fingers crossed) kopen we dit weekend een camper!

Fijne vrijdag! ♥

1 Comment

Rachel december 6, 2019 at 13:44

Wat een heerlijk overzicht weer, wij spelen momenteel graag ticket to ride.. kolonisten hebben wij ook. Maar mijn man vind dat niet zo.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs