Favo FridayHET IS...

Favo Friday #113

geschreven door Marit november 29, 2019 2 Comments
Favo Friday

De tweede week in Auckland waarin we op camperjacht gingen, Tom zijn verjaardag vierden en ik weer veel in de keuken stond. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 22 november t/m donderdag 28 november)?

Favo Friday

In het weekend bezochten we twee keer een automarkt. Twee verschillende plekken waar mensen hun auto/camper verkopen. Super leuk om heen te gaan, heel inspirerend en eh… heel lastig om een keuze te maken!

Favo Friday

Met een aantal verkopers contact gehouden, maar tot nu toe nog geen beslissing genomen. Gelukkig hebben we de tijd! Dit weekend gaan we weer een kijkje nemen! Hoe leuk is trouwens dit idee? Dekseltje aan het plafond schroeven en je hebt hangende potjes!

Favo Friday

Op aanraden van een aantal van jullie kwamen we bij “Giapo” terecht en wauw, wat een ervaring! Eerst een dikke rij, maar daarna mochten we alle smaken ijs proeven en werden ons de verschillende vormen laten zien (artistiek!). Wij gingen voor het donut ijsje, genoeg voor ons twee. €10,- maar so worth it! Echt goddelijk!

Favo Friday

OMG! Er zit gewoon een Dutch Delight in Auckland. Nederlandse eigenaar, super Nederlands menu… echt geweldig!

Favo Friday

Alle NL producten die je mist bij elkaar. Wij kwamen voor de kruidnoten, maar daar lieten we het niet bij, haha. Genieten!

 Favo Friday

Niet alleen hebben we heel veel campers bekeken, ook een aantal appartementen. Een weekend waarin we voor ons gevoel heel snel belangrijke beslissingen moesten maken, dus zondagmiddag was ik kapot! Alles even laten bezinken…

Favo Friday

Pizza + spelletjes avond met de (Workaway)familie!

Favo Friday

We kunnen tot morgen bij dit gezin blijven, maar hebben ook al een nieuw adres gevonden! Weer een Workaway familie, want dat vinden we heel fijn. Zo leren we het leven hier kennen, de omgeving en omdat we klusjes doen in ruil voor slapen+eten, hebben we bijna geen kosten. Zo kunnen we rustig om ons heen kijken voor werk! Hier waren we trouwens onderweg naar dit gezin, ze wonen midden in het groen, heerlijk!

Favo Friday

Ondertussen bak ik lekker door hoor! Het gezin vindt het tot nu toe heerlijk. Bananenbrood, chocolate chip cookies, caramel bars, bliss balls…

Favo Friday

En deze knapperd werd afgelopen dinsdag 32 jaar! We hebben er samen een heerlijk dagje van gemaakt: ontbijt op bed, koffie aan het strand en in de avond drankjes in de Skytower met prachtig uitzicht.

Favo Friday

De familie waar we nu bij verblijven proberen zo weinig mogelijk plastic te gebruiken. Echt super inspirerend en leerzaam! Afgelopen week ging ik dan met allerlei potten naar de “bulkstore” om alles weer aan te vullen: speltmeel, havermout, noten, suiker, etc.

Favo Friday

Mmmmm.. broodjes hummus-ei en een broodje appesltroop!

Favo Friday

Ik hou van nieuwe agenda’s kopen! Dit is de eerste keer dat ik een jaar agenda koop en dan gelijk zo’n speciaal jaar… twenty twenty!

Favo Friday

Eén van onze klusjes afgelopen week: het dek in de olie zitten. Goed gelukt!

Favo Friday

Suppen in de morgen is een dag zonder zorgen! Maar echt! Vlakbij ons huis kunnen we zo het water in met een board. Zo rustgevend!

Dat was ‘m weer voor deze week. Het was wat stressvol opstarten en ik moet zeggen dat ik het op het begin even moeilijk had met alles wat erop ons afkwam/keuzes maken, maar gelukkig sloten we de week veel vrolijker af. Hopelijk had jij ook een fijne week

Fijne vrijdag! ♥

2 Comments

Marcella december 11, 2019 at 12:42

Jeej, wat fijn suppen met op de achtergrond de skyline van Auckland. Supertof!

Antwoord
Marit januari 25, 2020 at 02:46

Prachtig he!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs