Favo FridayHET IS...

Favo Friday #110: laatste Brisbane foto update!

geschreven door Marit augustus 2, 2019 3 Comments
Brisbane

De laatste week in Brisbane. Wát een stad. Wat een avontuur. En wat hebben we genoten. Ik neem je nog één keer mee met mijn favoriete momentjes hier. Kijk je mee (vrijdag 26 juli t/m donderdag 1 augustus)?

Night Noodle Market

We begonnen het weekend goed met een bezoekje aan de “Night Noodle Market”. Allerlei Aziatische tentjes die op verschillende manieren noodles aanbieden, op ieders eigen manier. Zo gezellig en lekker!

bier en stroopwafels

Bier een stroopwafels! Samen met mijn collega’s voor mijn afscheid.

Melidrop

Geloof het of niet, maar zelfs op zondag worden de eerste koffie’s al om 7 uur besteld (doordeweeks om 6 uur)!

James Street Festival

Zondagmiddag gingen Tom en ik met vrienden naar het James Street Festival. Ieder weekend is er wel ergens anders een festival (super leuk), maar deze sprong er wel echt uit. Een straat vol eettentjes, muziek en gezelligheid.

Moreton Island

Maandag was ons laatste dagje vrij in Brisbane (vanaf volgende week alleen maar, omg!). We wilden nog heel graag naar Moreton Island, een eiland waar je met de ferry naar toe kan vanaf de stad. Een prachtig en rustig eiland waar je allerlei activiteiten kunt doen (snorkelen, duiken, wandelen, kajakken, etc.)

Ferry Moreton Island

Wij maakten een lange wandeling op het strand en daarna de hoogte in voor dit uitzicht. Prachtig!

Ferry Moreton Island

Het was wat fris (20 graden in winter, haha), maar we hebben een duik genomen in de zee en later nog in het zwembad. Genieten!

Fitte tasjes

Yay, eindelijk kan ik jullie vertellen dat je via mijn webshop “FITTE TASJES” kunt bestellen! In samenwerking met Ozzy vriendin Robin hebben we vier verschillende tasjes samengesteld. Motivatie om je schouder!

fitte tasjes

Ga naar deze pagina om te zien welke tasjes we verkopen en voor meer info!

Somerset hike

Ook is er een einde gekomen aan de samenwerking met VGZ die ik de afgelopen maanden had. Ik schreef daarom een laatste blog “meditatie voor deze controlfreak”. Heb jij ‘m al gelezen?

Melidrop

Donderdag was mijn laatste werkdag. De laatste keer (voorlopig) dat mijn wekker voor 5 uur ging. Ik heb echt een hele leuke tijd gehad bij Melidrop met onwijs lieve collega’s en gasten. En ohhh, wat ga ik de koffie en al het lekkers missen!

Stroopwafel

De vaste gasten kregen van mij een stukje stroopwafel bij de koffie. Vonden ze erg lekker!

Brisbane
Brisbane

En toen was het tijd voor afscheidsborrels met de vrienden die we hier hebben gemaakt. Buhhh, ik haat afscheid nemen. Maar het is ook goed zo. We hebben zoveel leuke dingen mogen zien en doen, zoveel herinneringen gemaakt. Die nemen we maar mooi mee.

Dat was ‘m niet alleen voor deze week, dat waren ook de laatste kiekjes uit Brisbane. Ohhhh, wat ga ik deze stad, dit leventje en mijn lieve vrienden missen.
Vanavond vliegen we naar DARWIN voor het volgende avontuur! Ik hou jullie op de hoogte.

♥♥

3 Comments

Marcella augustus 2, 2019 at 22:18

Jeej, op naar een mooi nieuw avontuur! Veel geluk en plezier in Darwin!

Antwoord
Marit augustus 10, 2019 at 06:07

Dankjewel, Marcella! 🙂

Antwoord
M augustus 5, 2019 at 11:47

Leuk om weer te lezen 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram