Favo FridayHET IS...

Favo Friday #109

geschreven door Marit juli 19, 2019 3 Comments
Favo Friday #109

Afgelopen week verhuisden we naar een nieuwe plek, kwam iemand vanuit Nederland ons opzoeken en uiteraard werd er gewerkt, gegeten en gesport! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 12 juli t/m donderdag 18 juli?)

Hanworth House

Vrijdag namen we afscheid van het fijne appartement (van vrienden) waarin we vijf weken mochten verblijven. Over een paar weken gaan we Brisbane verlaten, maar tot die tijd hebben we een kamer in het “Hanworth House”. Een mega groot huis (van onze vorige huisbaas) waar zo’n zestien kamers zijn die ze verhuren + je kunt de locatie huren voor speciale gelegenheden. Toevallig bestaat het huis deze week 155 jaar bestaat, dus allerlei feestjes in “huis”!

Sealegs

Biertjes aan de overkant met mijn collega’s na werk! Super gezellig!

Oreo wafels

Hoe lekker zien deze Oreo wafels eruit? Dit breng ik in het weekend (we hebben een speciaal weekend menu) rond… kwijl!

borrels

Zondagavond was het tijd om Pauline haar verjaardag te vieren. Super mooie locatie op het deck + mega lekkere borrelhapjes!

vriendinnen in Brisbane

Met m’n lieve vriendinnen en een prachtig uitzicht op het dak. LIEFDE!

smashed avo on toast

Mijn vrije (maan)dag goed besteedt met een heerlijke lunch aan het water. Smashed avo aan toast met poached eggs blijft toch wel favoriet!

kaneel donut

Heerlijk dat je na de lunch nog ergens kopje koffie gaat halen en je dan alle drie de verleiding niet kan weerstaan van zo’n kaneel donut, haha!

Squat met weerstandsbanden

Veel eten betekent ook veel squatten 😉 Met de FWM weerstandsbanden off course! Heb jij ze al?

Sunset Brisbane

Het was weer even wennen om ergens anders te wonen, maar het is wel leuk om weer een andere buurt te verkennen. Prachtige zonsondergang!

bietensmoothie

Ik eet ook wel gewoon gezond hoor 😉 Afgelopen week zette ik het recept voor deze bieten smoothie bowl online. Heb jij ‘m al gemaakt?

Coles vega

Het vega schap (1 bij 1 meter) begint hier eindelijk wat uit te breiden! Heel benieuwd naar deze vegetarische opties!

karamel slice

En we sluiten deze week af met deze geweldige caramel chocolate slice die Tom heeft gemaakt. Recept is (nog) geheim, maar ik kan je zeggen: veel te veel in de koelkast en veel te lekker!

Dat was ‘m voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad!

En ja, je las het goed, onze tijd in Brisbane zit er bijna op! Hopelijk geniet je de komende weken nog van de Brisbane kiekjes.

♥♥

3 Comments

Janneke juli 19, 2019 at 09:03

Weer een heerlijke week in Brisbane zo te zien!! Weten jullie al wat jullie na Brisbane gaan doen? Terug naar NL of verder reizen?? Geniet nog van jullie tijd daar!

Antwoord
Marit augustus 10, 2019 at 06:05

Zeker nog niet terug! We hebben nog zoveel te ontdekken! Bedankt voor je berichtje 🙂

Antwoord
Roos juli 20, 2019 at 15:31

Leuke foto’s

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram