Favo FridayHET IS...

Favo Friday #108

geschreven door Marit juli 12, 2019 0 comments
Favo Friday #108

Daar zijn we weer! Het was de laatste week in het fijne appartement van vrienden en dus de laatste week dat we een auto tot beschikking hadden: daar maakten we gebruik van! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 5 t/m donderdag 11 juli)?

karamel saus

De vrijdagavond begon goed. Na een paar weken samen knallen, stonden eindelijk de weerstandsbanden in de webshop. Toen het eindelijk online stond, hebben we lekker Ben & Jerry’s met zelfgemaakte karamelsaus op de bank opgegeten… HEMELS!

Somerset hike

Zaterdag trokken we erop uit om weer een geweldige hike te maken. Deze keer deden we de hike in het Somerset gebied. Een rondje van zo’n 13 kilometer. Het was een regenachtig dagje, maar het uitzicht alsnog geweldig!

stroopwafels Brisbane

In de avond paste ik weer op bij het Nederlandse gezin. Ze hadden thee en stroopwafels voor me klaargezet, zooo lekker!

Weerstandsbanden fit with Marit

En zondag deelde ik het eindelijk op Instagram: de FIT WITH MARIT WEERSTANDSBANDEN! De afgelopen maanden mee bezig geweest en onwijs onwijs onwijs trots op! De eerste banden zijn al ontvangen door jullie en ik ben zo vereerd dat jullie met mijn banden (gaan) trainen. Bedankt voor jullie support en super lieve berichtjes! Vind ik echt heeeeeeel leuk!

Weerstandsbanden fit with Marit

Drie katoenen banden met verschillende weerstanden (light, medium en heavy). Perfect om op vakantie, thuis, buiten of in de sportschool je benen en billen mee te trainen. Meer weten? HIERRRRR vind je alle info! Welke oefeningen je kunt doen? Dat check je HIER!

gezonde borrelplank

De banden online (met heel veel hulp van Tom), acht maanden op reis en een half jaar wonend in Brisbane… daar moest op geborreld worden!

muffins

Dit “moet” ik dus elke dag weerstaan.. de goddelijke, verse muffins van werk (oké, ik kan het niet altijd weerstaan…).

hardlopen

Naast het trainen met banden (in de sportschool) wil ik het hardlopen ook weer wat oppakken. De afgelopen tijd weinig gedaan, maar ik heb er weer zin in!

Uitzicht Brisbane

Dit soort uitzichten tijdens mijn morningrun… genieten!

Cleveland

Woensdag ging ik een dagje met de vriendinnen (Marleen & Pauline) op stap. Lekker naar het strand en…

Bloom cafe

… uiteraard werd er ook gegeten! We zoeken altijd leuke plekjes via Instagram op en maken daar ons uitje van. Bij dit tentje hadden ze deze week de “Dutch pancakes” als special, daar moesten we heen dus!

Bloom cafe

We konden het niet laten de tiramisu pannenkoekjes ook te bestellen om samen te delen… goddelijk!

Bribie Island

En alsof dat nog niet genoeg was, gingen Tom en ik donderdag ook een dagje op pad. Een tussenstop op Bribie Island, vlakbij Brisbane. Leuk om geweest te zijn!

Noosa

En daarna door naar ons favoriete plaatsje van de Oostkust: Noosa. Twee uurtjes rijden van Brisbane en echt geweldig mooi. Mooie stranden, mooie natuur, een National Park, een levendig centrum, surfen… liefde voor Noosa!

blended Noosa

We maakten het zomerse dagje compleet met deze heerlijke smoothiebowls op het strand… mmmm!

Macademia melk

Probeersel op werk.. macadamia melk in de cappuccino! Lekker! Lijkt een beetje op amandelmelk, vond ik.

Kangaroo Point

Vanmorgen werden we voor de laatste keer wakker in dit geweldige appartement van vrienden. Morgen komen ze weer thuis, dus we verhuizen vandaag onze spullen naar weer een nieuwe plek. Toch altijd weer even schakelen en wennen. Zal dit geweldige uitzicht missen!

Dat was ‘m voor deze week! We staan op het punt om “al” onze spullen te verhuizen. De komende dagen werken en wennen (ook om niet zo dichtbij werk te wonen, haha!).

Tot volgende week & Happy Friday!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram