Favo FridayHET IS...

Favo Friday #105

geschreven door Marit mei 24, 2019 0 comments
favo friday #105

Met z’n tweetjes op de motor toeren, een fles wijnen met de pubquiz en een volle werkweek. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 17 t/m donderdag 23 mei)?

vrijdagmiddagborrel

Een druilerig dagje, maar wel VRIJMIBO met de girls! En er sloten steeds meer aan, zo gezellig!

veggie curry

Na de borrel namen we nog een kijkje bij het Botanic Garden Festival waar ze deze heeeeerlijke curry verkochten! Met kikkererwten, pompoen en tofu… mmmmm!

Motor oostkust

En zaterdag was het eindelijk de dag waarop vooral Tom al lang wachtte… een motor huren en samen lekker rond toeren!

Caramel cookie

Af en toe natuurlijk een stop om iets te eten/drinken. Deze caramel chocolate crumble was echt zooo lekker!

Motor Noosa

De snelwegen vermeden en vooral langs de kust en tussen de bergen door gereden. Ons doel was om sowieso even door Noosa te rijden, ons favoriete plekje van de Oostkust! Genoten!

Australische verkiezingen

Afgelopen weekend waren de Australische verkiezingen. Interessant om te zien! Wist je dat ze in Australië verplicht zijn om te stemmen? Anders krijg je een boete! Dus de opkomst is meer dan 90%… super goed!

Vegan producten B&F

Afgelopen zondag kwam er een review over de vegan producten van B&F online, geschreven door een vegan lezer! Heb je de blog al gelezen?

Chia pudding

De Australische winter: sokken aan in de ochtend en avond, maar koud ontbijten kan nog steeds! Recept voor deze chiapudding vind je hier.

Koffie

Mmmm… dat eerste bakje als je bent opgestart en de eerste koffie’s zijn gezet.

Spotify

Om 14:00 uur gaat de boel dicht en dan is het eerste wat ik doe: de Mediamarkt top 40 opzetten, haha! Heerlijk! En dit hitje dus ontdekt!

Groene smoothiebowl met bloemkool

Heb je het recept voor deze smoothiebowl met bloemkool al bekeken? Echt een aanrader om te maken!

Legday

Legday done = happy face! Ik hou van mijn work outs, maar dat gevoel achteraf maakt me echt gelukkig, haha. Kortingscodes maken me trouwens ook gelukkig, op deze website zie je de fijnste kortingscodes voor Nike!

Pubquiz

Dinsdag gingen we samen met vrienden en onze huisgenoot naar de pubquiz verderop in de straat. We scoorden niet zoveel punten, maar Tom won wel deze fles wijn met een rondje kop of munt! BAM!

Tussendoortje

Als ik terugkom van werk heb ik altijd zo’n trek (ondanks dat ik daar genoeg eet). Dit vind ik zooo’n lekkere snack: rijstwafels met cottage cheese, honing en kaneel. Twee wortels erbij en verantwoord snacken maar!

couple goals

Tom vond dat we niet zo de deur uit konden haha, helemaal gematcht!

cappuccino

Geniet momentje: halverwege mijn shift altijd een amandel cappucino met cacao poeder (en suiker)… yum! De werkuren zijn weer wat opgeschroefd, want Tom en ik zijn eindelijk weer wat plannen aan het maken voor de komende tijd. Spannend!

Dat was ‘m weer voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs