Favo FridayHET IS...

Favo Friday #104

geschreven door Marit mei 17, 2019 0 comments
Favo Friday #104

Een week met veel gezelligheid, veel werkuren en uiteraard… a lot of… FOOD! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 10 t/m donderdag 16 mei)?

Bakery Lane

Vrijdag zouden Pauline, Marleen en ik eigenlijk een dagje naar Byron Bay, maar dat gaat toch een andere keer gebeuren. Wat we ook op de planning hadden: een middagje spenderen in de suburb “Fortitude Valley”. En in deze wijk heb je allemaal van zulke “lanes” met leuke tentjes, super schattig!

Miss Jones

Uiteraard was eten ook een (groot) onderdeel. Lunchen deden we bij Miss Jones (waar ik ooit al eens een acai bowl had gehad). Nu ging ik voor de pompoen salade met halloumi en poached eggs… ZOOO lekker!

Taart

Na al dat gewandel en geshop hadden we weer trek. Eigenlijk sluiten vrijwel alle koffietentjes hier rond 14:00 uur, dus was het extra “meant to be” dat we langs dit koffie/taarten winkeltje kwamen voor een afternoon snack! De naam was “Best f*cking theesecake EVER!” en yes, hij kwam aardig in de buurt. Al miste ik de bastogne bodem 😉

Summerhouse

En alsof dat nog niet genoeg was, gingen Tom en ik in de avond uiteten met onze Australische vrienden. We hadden een groupondeal gevonden voor een 7 gangen diner bij het tentje vlakbij ons. Super gezellig en super lekker!

smoothiebowl

Mmmmm… back to the healthy life: een groene smoothie bowl. Het recept heb ik op mijn Instagram gedeeld!

Hip trusts

Elke week probeer ik een paar kilo meer, soms lukt het, soms niet. Vind het wel super motiverend om de gewichten een beetje bij te houden in mijn notities, zodat ik elke week weer een uitdaging voor mezelf heb.

Brisbane

Wijntjes drinken met een view… kan er geen genoeg van krijgen!

jumpsuit

Dinsdagavond gingen Tom en ik naar de Pub Quiz en wilde ik mijn chille jumpsuit aan doen. Was ‘ie mega gekrompen in de was! Hij past nog, maar deze zat dus tot mijn enkels en mega los, haha! Twijfel nog een beetje of ‘ie nog kan of niet…

Muffins

Woensdag was ons Turkse huisgenootje jarig. Ze doet de ramadan, maar mag eten wanneer het donker wordt (hier al rond half 6 in de avond). De muffins op werk zijn zo lekker, die had ik dus voor haar meegenomen!

Dutch Running Girls

Hardlopen met Marleen & Pauline

Paw Paw Cafe

…naar ontbijt! Dit was zoooo lekker: bananen-pindakaas loaf met karamelsaus, nootjes en ijs. YUM!

Tofu Sate

En wéér een eetfoto… oeps! Wij eten hier heel vaak de “sate tofu”. Zo lekker met groenten, rijst en een beetje chillisaus.

Dat was ‘m weer voor deze week. Veel (spontane) werk uurtjes, dus vooral veel eetfoto’s, maar er komt weer een leuk weekend aan!

Happy Friday ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs