Favo FridayHET IS...

Favo Friday #103

geschreven door Marit mei 10, 2019 1 Comment
Favo Friday #103

Eindelijk weer naar het strand, veel boksen en uiteraard…. veel eten 😉 Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (3 t/m 9 mei)?

Favo Friday #103

Op vrijdag had mijn gym een event op het plein midden in het centrum. Je (iedereen) kon de hele dag gratis mee doen met groepslessen. Tom en ik deden in de avond mee met boksen… zooo cool!

Favo Friday #103

Zaterdag gingen we een dagje samen werken om Tom’s kantoor en daar hing deze motiverende quote! Ik ben achter de schermen bezig met dingen voor mijn webshop en Tom helpt me hierbij… super benieuwd wat jullie er van gaan vinden (nog een paar weken geduld!).

Favo Friday #103

We beloonden onszelf met een ijsje! En je ziet het goed… niet bij Messina! Van vrienden moesten we het hier ook een keer proberen. Lekker, maar er gaat gewoon niets boven Messina/Dulce de leche!

Favo Friday #103
Favo Friday #103

Koffie is echt een ding hier en het wordt steeds gekker, haha. Tegenwoordig kun je dus zelfs al in de supermarkt je koffie scoren en ‘m dus tijdens het boodschappen doen in je kar zetten!

Favo Friday #103

OMG! Eindelijk ook hier! Vegetarische kipburgers!!! Zo lekker!

Favo Friday #103

In de avond deden we een drankje met vrienden die vlakbij ons wonen. Ik hou van quotes, haha!

Favo Friday #103
Favo Friday #103

Zondag gingen we eindelijk weer naar het strand! Na weken van bewolking was het prachtig weer en vriendin Marleen vroeg of we mee gingen naar Burleigh Heads. Dat gevoel dat je dan je auto parkeert, richting strand loopt en dan dit ziet en hoort… zooo fijn!

Favo Friday #103

Favo snack: groenten met hummusdip!

Favo Friday #103

Na heel wat uurtjes bakken, zwemmen, eten en spelletjes liepen we nog even naar het uitzichtpunt om te genieten van de zon die bijna onderging. Wat een heerlijke dag!

Favo Friday #103

Wanneer je om half 6 begint met werken en om half 8 eigenlijk alweer trek hebt en de keuken dit voor je neus zet… dampende bananenbrood… god-de-lijk! En tja, iemand moet natuurlijk de “korstjes” opeten 😉

Plastic

Afgelopen woensdag kwam er een Weetje Woensdag online over het gebruik van plastic. Waarom is dit toch zo slecht voor het milieu? Lees het hier!

Favo Friday #103

Cappuccino met kokosmelk. Ik moest er even aan wennen, maar vind het nu heerlijk ter afwisseling… heb jij het al eens geprobeerd?

Favo Friday #103

Ons (Turkse) huisgenootje en ik waren beide aan het koken en aan het kletsen en ze vertelde dat ze over een week gaat verhuizen. Toen ik dat tegen Tom vertelde, ging hij tegenover haar zitten om even een hartig woordje met haar te spreken. Even een sneaky foto uit de keuken, om dit moment vast te leggen, haha. We vinden het echt heel jammer dat ze weggaat!

Favo Friday #103

En toen waren we “opeens” al een HALF JAAR in Australië! Wat voelt ons afscheid eeuwen geleden, maar ook als de dag van gisteren… bizar! En nog steeds hebben we geen idee hoe lang we hier nog blijven, wanneer we weer teruggaan… maar tot die tijd leven we heerlijk met de dag en we ziezn het wel. Natuurlijk zijn we af en toe verdrietig, maar vooral heel vaak heel gelukkig en onwijs aan het genieten met en van elkaar. Ik raad het iedereen aan!

Favo Friday #103

En vooral als je een werkdag nog een rondje gaat hardlopen en je hebt zulke uitzichten, dan realiseer je je maar al te goed hoe fantastisch dit avontuur is.

Cannellini cake

Hij heeft de looks niet echt mee zitten, maar de smaak en voedingswaarden wel! Een cake met cannellini bonen, echt een aanrader! Bekijk hier het recept.

Favo Friday #103

Naast het boksen probeer ik ook nog twee keer per week krachttraining te doen. Feeling Fit Az Fk!

Dat was ‘m voor deze week! Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad.

Happy weekend! ♥

1 Comment

Roos mei 13, 2019 at 22:12

Leuke foto’s!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs