Favo FridayHET IS...

Favo Friday #101

geschreven door Marit april 26, 2019 1 Comment
Favo Friday #101

Borrelen met de Dutch Running Girls, samen Pasen vieren en naar de Anzac Day optochct… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 19 t/m donderdag 25 april)?

Favo Friday #101

Goede vrijdag was borrel-vrijdag met de Dutch Running Girls! Ik bestelde gnocci en dit was zooo lekker! En het was vooral heel gezellig!

Favo Friday #101

Was behoorlijk omgedraaide wereld afgelopen Paas weekend 😉 In Nederland het zonnetje, hier alleen maar regen!

Favo Friday #101

Maar dat weerhield ons niet van een rondje fietsen, koffie drinken en een shop-sessie! Dit soort koffie plekjes heb je veel staan aan fiets/looppaden. Cute!

Favo Friday #101

Pasen! Geen paasbrood, maar de amandel croissant was een goede vervanging! En daarbij het Australische paasontbijt: hot cross buns. Een soort krentenbol… lekker!

Favo Friday #101

Pasen is toch wel zo’n moment dat je het liefst bij je familie doorbrengt. Toch hebben we het samen ook heel fijn gehad. Samen ontbijten, sporten, wandelen en lekker rustig aan gedaan. En toen we ergens een kopje koffie dronken zagen we dit opeens boven ons… liefde!

Favo Friday #101

Ik vond het na vier weken weer tijd worden voor een hardlooprondje! Blijft toch wel een heerlijk begin van de dag!

Favo Friday #101

Jaaaaa, happy me! Een echte pot Calvé pindakaas! Had één van de Running Girls gescoord en voor de anderen ingeslagen, haha! GENIETINGSSS!

Favo Friday #101

De laatste #STAPRIL challenge staat online: 3.000 extra stappen per dag… Je hebt nog drie dagen om mee te doen met de Fitbit winactie!

Favo Friday #101

Robin (die inmiddels alweer twee weken terug in NL is) stuurde me een foto van het vegetarische schap in Nederland… jaloersmakend! Australië heeft op dat gebied nog zoveel te halen! Hier is de keuze vrij beperkt, maarrrr deze tofu is bijvoorbeeld wel heel erg lekker en eten we dan ook minstens één keer per week met rijst en groenten.

Favo Friday #101

Middagje Southbank met Marleen! Nog steeds erg bewolkt hier, maar de temperatuur is heerlijk!

Favo Friday #101

Donderdag was het in Australië Anzac Day: een nationale herdenkingsdag voor alle soldaten die (vanaf 1915) hebben gestreden en nog steeds strijden. Samen met Bart & Pauline gingen we naar een twee uur durende optocht in de stad (die werd begonnen met twee straaljagers over de stad heen). Erg indrukwekkend!

Favo Friday #101

Daarna was het tijd om een goede bodem te leggen (kokosnoot en pad-thai, yum!), want de rest van de dag stond in teken van het soldaten spelletje “two-up” (kop-munt spelletje in combinatie met geld inleggen) en bierrrr!

Dat was ‘m voor deze week! Weet je wat ik vanavond ga doen? KONINGSAVOND! Super veel zin in!

Jullie een fijn (Konings)weekend toegewenst en tot volgende week!

PS. Bij mij laden een aantal foto’s niet in de laatste Favo Friday’s… is dit ook bij jou het geval, wil je me dit aub laten weten?!

1 Comment

margreet april 28, 2019 at 14:34

ja ik had ook enkele foto’s die niet laden. Dit keer allemaal prima.

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs