Favo FridayHET IS...

FAVO FRIDAY #100!

geschreven door Marit april 19, 2019 0 comments
Favo Friday #100!

JA HOORRRR, daar is ‘ie! FAVO FRIDAY nummertje 100! En dat op GOEDE VRIJDAG!Al 100 keer heb ik mijn favoriete momenten uit de week ervoor met jullie gedeeld. Zelf vind ik het dus super leuk om terug te blikken en, als ik de kijkcijfertjes mag geloven, jullie ook. Ik ga er geen poespas van maken, maar gewoon over op de orde van de dag: mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (donderdag 11 t/m donderdag 18 april): naar Melbourne, knallen in de gym en voor het eerst naar een football game! Komt ‘ie!

Favo Friday

Geluksmoment: om 10 uur vliegen naar Melbourne, maar daarvoor nog kunnen sporten omdat het vliegveld zo dichtbij is!

Favo Friday #100

Van Brisbane naar Melbourne! Het lijkt zo dichtbij omdat het in hetzelfde land is, maar is toch twee uur vliegen!

Favo Friday #100

Terug bij mijn familie betekent terug bij Seb! Heerlijk samen wandelen tijdens zonsondergang.

Favo Friday #100

De borrelplankjes zijn echt een ding bij mijn familie. Zodra iedereen einde middag thuis begint te komen, komen de snacks op tafel. Vooral de kaas is erg belangrijk!

Favo Friday #100

Melbourne vind ik echt een rauwe, artistieke, vintage stad. Heerlijk om door de vintage winkeltjes te struinen…

Favo Friday #100

Ook staat Melbourne bekend om het goede eten. Overal eettentjes, gezonde keuzes en vooral creatieve dingen op de menukaart.

Favo Friday #100

Zoals ik al eens vertelde maakt mijn nichtje Lauren sieraden van keramiek: Ochre. Pas een jaar geleden mee begonnen, maar onwijs succesvol. Ze stond zaterdag op een super leuke markt, net buiten Melbourne. Mega trots!

Favo Friday #100

Tom en ik maakten er een dagje kust van. Het was een stukje kouder dan in Melbourne (hallo lange broek na drie maanden!), maar wel heerlijk om uit te waaien!

Favo Friday #100

We werden uitgenodigd door de zus van mijn tante om te komen eten. Als er iets is wat ik vanuit Australië mee wil naar Nederland is het dat ze hier altijd zo lief en welcoming zijn. Iedereen mag altijd langskomen voor een borrel of een snack, gewoon omdat ze het zo gezellig vinden! Dit was trouwens het toetje: lemon pie met frambozen ijs…. YUM!

Favo Friday #100

Zoals ik eerder al vertelde zijn onze Colombiaanse vrienden onlangs verhuisd van Brisbane naar Melbourne. Heel jammer dat ze hier weg zijn, maar heel leuk om ze hier weer te zien!

Favo Friday #100

Een heerlijk dagje samen door gezellige buurtjes en langs het strand gewandeld en afgesloten met LEKKERS!

Favo Friday #100

Hier word je toch gelukkig van? (St. Kilda Beach.)

Favo Friday #100

Laatste wandeling met mijn vriendje Seb! Waren echt een paar heerlijke dagen bij mijn familie. Voelde heel fijn om weer even “terug” te zijn en onze verhalen tot nu toe te delen.

Favo Friday #100

Over tot de orde van de dag: #STAPRIL! Elk uur 250 stappen zetten is de challenge van deze week… ook in het vliegtuig 😉

Favo Friday #100

Back in Brizzy means back in the gym! Stuitje is weer goed en ik ben weer lekker aan het knallen met krachttraining en kickboksen… love it!

Favo Friday #100

Dinsdagochtend om 6:00 uur stond het terras er alweer zo bij en werden de eerste koffie’s gemaakt… fijn om terug te zijn!

Favo Friday

Gudrun vroeg me een paar weken om mijn adres hier, zodat ze haar geschreven boek kon sturen. Afgelopen week ontving ik ‘m dus en ik vind dit zooooo leuk! Niet alleen een eer om in Australië zo’n pakket te ontvangen, maar ook haar boek (The Fittest You) is echt heel mooi, fijn en inspirerend!

Favo Friday #100

Net zoals de meeste tentjes, sluit ook mijn werk de deuren voor vier dagen (Goede Vrijdag & Pasen). De avocado’s moesten op dus!

Favo Friday #100

Mijn favoriete lunch op werk: toast met avocado en poached eggs.

Favo Friday #100

Onze Australische vrienden vroegen ons mee naar de Football wedstrijd (het voetbal van Australië) van het seizoen: Brisbane Lions tegen Collingwood. Helemaal uitverkocht!

Favo Friday #100

Een mega sfeer en een hele leuke sport om te volgen. Het is een soort combinatie van rugby en voetbal. Helaas verloren de Lions, maar was echt fantastisch om mee te maken!

Dat was de #100! Er staat een rustig weekend op de planning. Geen familie ontbijt met paasbrood, maar gelukkig hebben we elkaar (en heel veel lieve vrienden om ons heen hier). Komt helemaal goed dus!

Voor jullie: een heel fijn Pasen, geniet ervan!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram